Menu

Dell vs. NetApp: bedenk u twee keer, migreer in één keer

U loopt óf mee óf achter. U hebt een keuze als het gaat om cloudstorage. Beperk uzelf tot een Dell-datacentermigratie of haal meer uit uw data met NetApp, on-premises of in de cloud.

Oranje bal op blauwe bol

Van de Dell-cloud naar de echte cloud

Bepaal hoe het met uw datacenter is gesteld en wat u nodig hebt om vandaag nog de weg naar de cloud te effenen. Ga bij uzelf maar eens te rade; is uw online Dell-storage:

  • Complex?
  • Verdeeld in silo's?
  • Niet-onderbrekingsvrij?
  • Te duur?
  • Te beperkt?
  • Inflexibel?
  • Niet meer dan een private Dell-cloud, die niet bepaald klaar is voor de cloud?

Uw datacenter moet nú al voor u werken én zijn voorbereid op wat er komen gaat. U hebt een partner nodig die u kan helpen bij het opzetten van een datafabric die u de vrijheid en flexibiliteit biedt om te kiezen uit het volledige scala aan cloudservices, waarbij alles is verbonden met uw datacenter.

Grijze ringen
Twee matchakleurige chips

Verleg grenzen in de hybrid cloud

Lever een geïntegreerd, baanbrekend platform met dataservices die werken in uw datacenter én in de public clouds, private clouds, virtuele machines en microservices van uw keuze.

Open witte doos

Maximaliseer uw SAP-investering

Het maakt niet uit of u een migratie naar SAP HANA uitvoert of uw SAP-workloads naar de cloud verplaatst, u hoeft geen genoegen te nemen met de beperkte mogelijkheden van Dell. Houd met NetApp uw migratie onder controle en realiseer één verbonden platform, zowel on-premises als in de cloud.

Een blauwe kubus en een oranje bal

Klaar om naar NetApp te migreren?

Experts van NetApp helpen u bij het versnellen van uw datacentermigratie, het verkleinen van risico's en het minimaliseren van onderbrekingen. Probeer onze gratis proefversie van Cloud Insights uit en kom meer te weten over ons migratieplan voor Dell.

yellow background with white spheres arranged in a circle accented by two larger wooden spheres

Ready to migrate to NetApp?

NetApp experts will help you accelerate your data center migration, reduce risk, and minimize disruption.
Check out our free Cloud Insights trial and learn about our Dell migration program.

Volgende stappen

Drift chat loading