Menu

CONA Services

De meeste Coca-Cola-bottelaars in Noord-Amerika vertrouwen voor hun IT-behoeften op CONA Services, die in die behoeften voorziet met een van de grootste SAP HANA-instanties ter wereld.
CONA Services featured
Cona Services logo

CONA Services

Coke Bottlers get a sweet deal from CONA Services, Microsoft Azure and Azure NetApp Files

Amerikaanse Coca-Cola-bottelaars transporteren dagelijks vele producten. IT-dienstverlener CONA Services helpt hun bij het beheer van de verkoop en distributie. SAP HANA is de applicatieomgeving en een van de grootste instanties ter wereld. Vanwege de enorme hoeveelheden data en de constante veranderingen in de vraag was CONA op zoek naar een cloudoplossing die het bedrijf het zware werk uit handen kon nemen.

2020 was a phenomenal year, with achieving cost savings, but also on the other side with important new business capabilities. Millions in savings but also millions of growth, based on the Azure NetApp Files environment.

Reinhard Meister, CEO en President van CONA Services

Door middel van Azure NetApp Files kunnen enorme datahoeveelheden worden verwerkt die voortvloeien uit $ 24 miljard aan drankenverkoop.

Resultaten

Microsoft Azure en Azure NetApp Files zijn een verfrissende verandering, waardoor CONA de IT-infrastructuur in een mum van tijd kan opschalen om te profiteren van snel veranderende bedrijfsomstandigheden.

NetApp-oplossingen

Oplossingen voor klanten in elke branche, elke verticale markt, gewoonweg overal. In de cloud, on-premises of in een hybride vorm. Data die klaar staat om te worden benut, voor welk doeleinde dan ook.

Meer informatie

Zet de stap

Kom te weten wat NetApp-klanten allang weten: de slimme stap die u nu kunt zetten is een digitale transformatie aangestuurd door een datafabric.

Proefversies en demo's

Test het zelf. Zie onze technologie in actie.

Contact opnemen

Wij zijn er klaar voor als u dat bent.

Contracten

Beoordeel uw huidige contracten en neem contact op met sales voor eventuele vragen.
Drift chat loading