Menu

Waarom NetApp voor bedrijfsapplicaties: eenvoudigere processen

NetApp-oplossingen bieden de meeste implementatiemogelijkheden op basis van de private, public of hybrid cloud. Met NetApp kunt u de data van uw bedrijfsapplicaties daar plaatsen waar deze het beste tot zijn recht komt. Afhankelijk van hoe bedrijfsbehoeften veranderen, kunt u uw data met gemak onderbrekingsvrij verplaatsen tussen de cloud en on-premises omgevingen. En door de efficiëntie die ONTAP-software biedt, kunt u uw datamanagement en -protectie vereenvoudigen in het hele bedrijfslandschap: in het datacenter en de cloud.

Paars en wit abstract vierkant object tegen een paarse achtergrond

NetApp ondersteunt bedrijfsapplicaties in uw eigen datacenter en in de grote clouds: Microsoft Azure, Google Cloud en Amazon AWS. Wij bieden de grootste keuze aan mogelijkheden zodat u in uw eigen tempo op de cloud kunt overstappen. Via uw datafabric kunt u data zowel in de cloud als on-premises beheren, waardoor u uw data en applicaties in de omgeving kunt plaatsen die het beste op uw behoeften aansluit. Bovendien kunt u met onze flexibele cloudintegraties data en applicaties verplaatsen van uw eigen datacenter naar de cloud van uw keuze (of tussen verschillende clouds) en weer terug, afhankelijk van de bedrijfsbehoeften.

Met een bedrijfsapplicatieoplossing op basis van all-flash storagesystemen van NetApp stroomlijnt u uw processen; deze zijn tot 90% eerder en gemakkelijker afgerond in vergelijking met traditionele oplossingen. NetApp-oplossingen bieden meer functionaliteit met minder onderdelen, leveren een hoger rendement op de investering op en brengen een lagere Total Cost of Ownership met zich mee.

We kunnen een paar servers tegelijk provisionen binnen één à twee dagen in plaats van enkele weken. Zo snel kunnen wij workloads en compute opstarten.

Ray Quinto | Associate Director, Computing and Communication Services, California State University, Chico

Bakstenen gebouw bij Califonia State University

myBrand heeft zichzelf ten doel gesteld de best beoordeelde SAP-serviceprovider te worden, met de allerbeste oplossing voor onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat we de NetApp-software nodig hebben om dit doel te bereiken.

Han Schuitemaker | Technology Architect, myBrand

Oranje, steenvruchtachtig object dat boven een hand zweeft met rondzwevende oranje bubbels eromheen, tegen een donkerblauwe achtergrond

Met Azure NetApp Files kunnen we volumes direct aanpassen aan de capaciteits- en performancebehoeften, onmiddellijk snapshots of volumeklonen maken en een volumetier dynamisch wijzigen zonder serviceonderbreking. Daarbij kunnen we kiezen voor een interactieve of geautomatiseerde aanpak.

Giuliano Caglio | Cloud Services and Infrastructure, Italgas

Twee mensen aan het werk op een bouwplaats

In de wereld van vandaag waarin alles altijd beschikbaar moet zijn, verwachten klanten dat data altijd en overal toegankelijk is. Veel organisaties aarzelen echter om hun bedrijfskritische applicaties naar de cloud te verplaatsen omdat ze zich geen onvoorspelbare performance kunnen veroorloven. Met NetApp wordt uw bedrijfsapplicatieomgeving in de cloud uitgevoerd, waar u kunt rekenen op de hoogste performance en beschikbaarheid, met continu 250.000 IOPS en een latency van slechts enkele milliseconden.

Lagere TCO

Tools van NetApp maken het verbruik en de kosten inzichtelijk, zodat u uw storage-infrastructuur kunt optimaliseren en uw data op de meest effectieve locatie kunt bewaren. Via QoS (Quality of Service) op basis van policy's krijgen databases de performance toegewezen die ze nodig hebben. Ook beperkt QoS de kosten doordat u workloads veilig op één systeem kunt consolideren, zodat productie en ontwikkeling naast elkaar mogelijk zijn op hetzelfde systeem. En door de combinatie van meerdere storage-efficiëntietechnologieën kunt u meer data kwijt op een kleinere oppervlakte.

Projecten en workflows versnellen

Door uw omgeving te moderniseren met all-flash systemen van NetApp, kunt u projecten tot acht keer sneller uitrollen dan met diskoplossingen. NetApp® AFF-storagesystemen versnellen uw projecten omdat u beschikt over het allersnelste, uniforme scale-out all-flash systeem, dat tot 7 miljoen IOPS en een latency van minder dan een milliseconde levert. De krachtige, uiterst schaalbare all-flash oplossingen van NetApp combineren de snelste end-to-end all-flash systemen in de branche met de eerste echte end-to-end NVMe. Daardoor kunt u de reactietijd voor applicaties halveren, zodat u pieken in het gebruik gemakkelijk kunt opvangen.

Data non-stop toegankelijk houden

Veerkracht is essentieel om uw concurrenten op afstand te houden. NetApp-oplossingen voor bedrijfsapplicaties houden uw bedrijf non-stop actief doordat u altijd over de performance en dataprotectie beschikt die uw bedrijf nodig heeft. U krijgt gemoedsrust omdat u weet dat uw data veilig is en alleen toegankelijk is voor geautoriseerde gebruikers. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat u beschermd bent tegen ongeplande uitval en dataverlies. Uw data is dus altijd beschikbaar wanneer en waar deze nodig is.

Moderne applicaties in de datagestuurde wereld van vandaag

In de huidige datagestuurde wereld, waar alles is verbonden en bedrijven in realtime werken, is directe toegang tot data en analyses essentieel. Toch vormen gescheiden infrastructuren en verouderde storagesystemen een belemmering voor organisaties die zich willen richten op innovatie en groei van het bedrijf. De IT-afdeling worstelt met performance die geen gelijke tred kan houden met moderne applicaties, met tijdrovende test- en ontwikkelingscycli als gevolg van een langdurige provisioning van resources, en met exponentieel stijgende kosten voor datacentersystemen die enorme hoeveelheden ruimte, stroom en koeling verbruiken en een aanzienlijke mate van beheer en onderhoud vergen.

NetApp is gebouwd voor bedrijfsapplicaties

Onze toonaangevende oplossingen die de hybride multicloud ondersteunen, maken NetApp tot de belangrijkste partner tot wie bedrijven zich wenden om hun infrastructuur te moderniseren en hun SAP-, Oracle- en SQL Server-databases ten volle te benutten. Onze cloudverbonden all-flash systemen zijn zodanig ontworpen dat uw organisatie haar digitale transformatie kan versnellen en datagestuurde strategieën een impuls kan geven. De NetApp® ONTAP®-datamanagementsoftware op NetApp®-oplossingen voor bedrijfsapplicaties zorgt voor de hoogste performance en redundantie in de branche, superieure flexibiliteit, de allerbeste dataservices en hechte integratie met de grote clouds: Microsoft Azure, Google Cloud en Amazon AWS.

ONTAP-software

Breng uw data samen, vereenvoudig uw infrastructuur en reduceer de kosten met NetApp ONTAP, de toonaangevende datamanagementsoftware in de branche.

AFF A-serie

Ontdek de bekroonde snelheid en reactiesnelheid voor uw performancevretende workloads met systemen uit de NetApp AFF A-serie.

FAS-serie

Voor het uitvoeren van uw bedrijfsapplicaties hoeft u niet verder te zoeken dan de NetApp® FAS-serie, het nr. 1 door klanten vertrouwde, voor de cloud geoptimaliseerde, uniforme storageplatform.

Groene kubussen aan de rechterkant tegen een groene achtergrond

Bedrijfsdatabases werken gewoon beter op NetApp

Wanneer u uw bedrijfsdatabases op NetApp onderbrengt, werkt u slimmer, ondersteunt u innovatie, waarborgt u de beschikbaarheid en kan uw organisatie de uitdagingen van morgen aangaan, waar u ook wilt werken.

Verder lezen

Drift chat loading