Menu

Waarom NetApp voor datamanagement?

Met NetApp-datamanagementoplossingen kunt u de eenvoud en efficiëntie op een hoger plan brengen door gebruik te maken van softwaremanagementprogramma's die zijn ontworpen om samen te werken, inzichten te hanteren om beter onderbouwde beslissingen te nemen en de performance, redundantie en bescherming te vergroten.

Blauwe en witte 3D-kubussen gerangschikt als 2D-zeshoek tegen een lichtblauwe achtergrond

Door de bijna onbeperkte schaalbaarheid en de lagere kapitaaluitgaven heeft de public cloud de lat hoger gelegd voor de levering van IT-services. Bedrijven staan vandaag de dag onder druk om efficiënter te worden, snel te reageren op nieuwe kansen en de klantervaring te verbeteren. De bedrijven moeten bovendien hun data effectief beheren en beschermen, waar deze zich ook bevindt (on-premises of in de cloud) en tegelijkertijd kosten verlagen en de beveiliging aanscherpen zonder het huidige IT-personeel uit te breiden. Om deze uitdagingen het hoofd te kunnen bieden, moeten bedrijven hun IT-infrastructuur moderniseren en daarbij nieuwe typen en gebruiksvormen van data in hun bestaande omgeving integreren.

Voor een geslaagde digitale transformatie moeten de bedrijven op het juiste moment en op de juiste plaats toegang hebben tot de juiste data. Zonder hindernissen.

NetApp helpt u bij het opzetten van uw datafabric

NetApp is als geen ander in staat u te helpen uw datafabric op te bouwen en een datagestuurde digitale transformatie in gang te zetten. Samen met u moderniseren we uw IT-omgeving door de dataservices waarop u nu al vertrouwt naar de cloud te brengen en de eenvoudige flexibiliteit van de cloud naar het datacenter te brengen. Als een cloudgebaseerd, datagericht softwarebedrijf kan alleen NetApp u helpen uw unieke datafabric te bouwen, uw cloud te vereenvoudigen en te verbinden, en altijd en overal de juiste data, services en applicaties veilig te leveren aan de juiste mensen.

Dankzij uw datafabric is uw data altijd online, altijd beschikbaar en probleemloos op te vragen. Hierdoor kunnen uw ontwikkelaars overal ontwikkelen. Bovendien profiteert u van een uniforme dataomgeving, of uw data zich nu in de grote clouds, in uw eigen private cloud of on-premises op traditionele storage bevindt. De datafabric groeit mee met uw bedrijf en fungeert als een digitale routekaart voor uw transformatie, waardoor uw relatie met data wordt doorontwikkeld en u nieuwe kansen kunt aanboren.

De voordelen van uw datafabric:

Ontdekken en integreren

Krijg inzicht in de status van uw data, applicaties, systemen en services. Zorg voor een geïntegreerd geheel om volledige controle te krijgen.

Automatiseren en optimaliseren

Definieer uw regels zodat de fabric voor zichzelf kan zorgen. Bewaak de toestand van uw fabric en reageer bij bijzonderheden.

Beschermen en beveiligen

Maak backups van uw data en zet deze terug. Vereenvoudig de compliance, bescherm de integriteit en regel de toegang.

Het is geen verrassing dat datamanagementoplossingen van NetApp® een sleutelrol spelen bij het uitbouwen van uw datafabric. U kunt namelijk één samenhangend dataplatform leveren, dat uw on-premises omgeving, uw private cloud en uw public cloud omvat. Daarbij profiteert u van ongeëvenaarde flexibiliteit, eenvoud en beheersmogelijkheden. Onze oplossingen nemen de complexiteit van de hybride multicloud weg, zodat u bedrijfskritische applicaties kunt versnellen, een private clouds kunt opzetten om aan snelheid en flexibiliteit te winnen en datagestuurde innovatie kunt stimuleren in de clouds van uw keuze.

NetApp-datamanagement voor de hybrid cloud

Het maakt niet uit of u uw huidige omgeving wilt optimaliseren, uw bedrijf wilt laten groeien met nieuwe technologie of uw bedrijf wilt transformeren met de cloud: u moet altijd de zekerheid hebben dat de juiste data zich op het juiste moment op de juiste plek bevindt.

Naadloos datamanagement aan de rand, in de kern en in de cloud

NetApp® ONTAP® is het krachtigste, meest efficiënte storagebesturingssysteem in de cloud. ONTAP is gebouwd op meer dan 25 jaar aan software-innovatie en praktijkervaring. Het systeem helpt u bij het opzetten van een slimme, krachtige en betrouwbare storage-infrastructuur waarmee u de kosten verlaagt, essentiële workloads versnelt en data in uw hybrid cloud beschermt en beveiligt. NetApp is de enige provider die hetzelfde storagebesturingssysteem kan aanbieden in het bedrijfsdatacenter én als standaard ingebouwde service in de grootste public clouds, waaronderGoogle, Amazon en Microsoft.

NetApp® Cloud Volumes ONTAP® (CVO), onze software-defined storageoplossing in de cloud, biedt geavanceerd datamanagement voor uw bestands- en blokworkloads. Met CVO kunt u de kosten van uw cloudstorage optimaliseren en de performance van applicaties verhogen. Tegelijkertijd verbetert u de databescherming, -beveiliging en -compliance.

Tot slot biedt NetApp® ONTAP® Select robuuste SDS-services (software-defined storage) die u eenvoudig, vanuit uw eigen datacenter, kunt implementeren op de algemeen verkrijgbare hardware van uw keuze. Select combineert de flexibiliteit en de gedetailleerde capaciteitsuitbreiding van de cloud met een groot aantal voordelen die ook worden geboden door specifieke storagesystemen op basis van ONTAP-datamanagementsoftware, waaronder flexibiliteit, redundantie en nabijheid.

Voor klanten van Blue Cross Blue Shield of North Carolina maakt het niet uit of de medewerker thuis of op kantoor is, zolang hun vragen maar worden beantwoord. Tijdens Covid-19 hebben we de hoge mate van consistentie en de goede verstandhouding met onze klanten kunnen waarborgen in vergelijking met voorheen.

Petar Bojovic | Directeur IT-infrastructuur, Blue Cross Blue Shield of North Carolina

Persoon die met bedrade apparatuur aan het werk is

Met NetApp-oplossingen voor de private cloud kunt u uw datacenter uitbreiden door nieuwe functionaliteit toe te voegen aan uw huidige omgeving. Lever nieuwe applicaties en services sneller en voer bestaande workloads efficiënter uit. U legt in feite een basis die de kracht van cloudeigen dataservices naar uw locatie brengt. Ons portfolio met infrastructuurproducten voor de private cloud is zodanig ontwikkeld dat de performance schaalt met eenvoud en operationele efficiëntie.

NetApp® Element®-software biedt agile automatisering voor uw private cloud door middel van scale-out flexibiliteit en gegarandeerde applicatieperformance. Hierdoor kunt u clouds opzetten om nieuwe services te versnellen:

  • Systemen onderbrekingsvrij uitbreiden met resources die direct beschikbaar zijn
  • Altijd voorspelbare performance voor honderden applicaties leveren op één platform
  • Uw bedrijf vooruithelpen met geautomatiseerde operationele eenvoud
  • Resources afnemen op basis van flexibele modellen om te voldoen aan de behoeften van het moderne datacenter

Data-Management-prose-1.jpg

Element-software is ontworpen voor gebruik met NetApp® SolidFire®-storage en is de eenvoudigste manier om datamanagement op schaal te vereenvoudigen en te automatiseren voor uw private-cloudinfrastructuur. SolidFire is een 100% programmeerbaar platform dat ongeëvenaarde wendbaarheid en gegarandeerde applicatieperformance biedt. Doordat u nodeclusters kunt combineren, kunt u uw private-cloudarchitectuur op elke schaal opzetten. SolidFire kan naar behoefte worden afgestemd op uw bedrijfsbehoeften.

NetApp-datamanagement voor specifieke applicaties die veel bandbreedte vergen

Hoge IOPS, hoge doorvoer en lage latency. Met NetApp® SANtricity®-software realiseert u maximale performance en gebruik van uw hybride flashsystemen uit de NetApp® E-serie en all-flash systemen uit de NetApp® EF-serie voor applicaties met zware workloads, waaronder data-analyse, videobewaking en backup en recovery.

Met SANtricity kunnen configuratie-tweaking, onderhoud, capaciteitsuitbreiding en andere taken worden uitgevoerd terwijl de storage online blijft. SANtricity biedt ook krachtige dataprotectie, proactieve bewaking en gecertificeerde beveiliging, allemaal toegankelijk via de gebruiksvriendelijke, interne System Manager-interface.

ONTAP-software

Breng uw data samen, vereenvoudig uw infrastructuur en reduceer de kosten met NetApp ONTAP, de toonaangevende datamanagementsoftware in de branche.

Cloud Volumes ONTAP

Met Cloud Volumes ONTAP kunt u de kosten van uw cloudstorage optimaliseren en de performance van applicaties verhogen. Tegelijkertijd verbetert u de databescherming, -beveiliging en -compliance.

Element-software

Vereenvoudig en automatiseer datamanagement op schaal met NetApp Element-software voor uw private-cloudinfrastructuur.

SANtricity-software

Reken op NetApp SANtricity-software wanneer uw speciale applicaties extra performance, betrouwbaarheid en dataprotectie moeten leveren.

Glanzende perzikkleurige bollen gegroepeerd aan de rechterkant van een perzikkleurige achtergrond

Geïntegreerd datamanagement met NetApp

Als specialist op het gebied van cloudstorage stelt NetApp klanten in staat datamanagement te vereenvoudigen en integreren, zowel in de cloud als on-premises, waardoor ze hun digitale transformatie kunnen versnellen. Samen met onze partners bieden we een compleet portfolio dataservices op basis van de hybrid cloud aan, zodat mondiale organisaties het volledige potentieel van hun data kunnen benutten en daardoor meer contactmomenten met klanten kunnen inplannen, de innovatie kunnen bevorderen en hun bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren.

Verder lezen

Drift chat loading