Menu

Dataprotectie

: geen faalangst

Maakt u zich zorgen over de beschikbaarheid en recovery van uw data? Het is tijd om het beheer van uw hybrid-cloudinfrastructuur onder de loep te nemen. NetApp kan u helpen ongeplande uitval en dataverlies in uw volledige hybrid cloud te voorkomen en de respons en recovery geautomatiseerd te regelen… Allemaal zonder gevolgen voor de performance.

Blauwe, onderling verbonden rechthoeken

Waarom dataprotectieoplossingen van NetApp?

Met NetApp is dataprotectie niet slechts een uitbreiding van uw infrastructuur. Dataprotectie is een belangrijke pijler in de datamanagementaanpak van NetApp. Op basis van onze oplossingen wordt het volledige scala aan cyberbeveiligingsbedreigingen aangepakt, zodat de dataprotectie degelijk wordt ingeregeld.

Vergrendelen hun auto met hun telefoon

Beschermen

Een data-inbreuk kost gemiddeld bijna 4 miljoen dollar. Houd aanvallen buiten de deur en minimaliseer dataverlies en downtime voordat ze u raken.

Multicloud, on-premises, rand

Detecteren

Kunt u er meer dan 200 dagen voor uittrekken om een data-inbreuk te achterhalen? Precies, dat dachten wij ook. Herken aanvallen proactief zodra ze zich voordoen.

Een kringvormige pijl

Terughalen

Downtime is met bijna $ 6.000 per minuut een dure aangelegenheid. Zet data, workloads en applicaties binnen slechts enkele minuten terug.

Laat u geen losgeld afhandig maken

Het aantal ransomware-aanvallen neemt toe. Naar verwachting zullen de kosten ervan dit jaar al op 20 miljard dollar uitkomen. Bij ransomware is het niet voldoende om alleen de buitengrens van uw netwerk te beveiligen. U moet in staat zijn om snel inbreuken te detecteren en vervolgens uw data te beschermen en terug te halen.

Foto: losgeld
Groene en grijze vierkanten tegen een groene achtergrond

Hoe is het met uw dataprotectie en -beveiliging gesteld?

Wees proactief en zorg dat u voorbereid bent voordat een cyberaanval of calamiteit u bereikt. Uit de beoordeling van uw dataprotectie en -beveiliging van NetApp komen hiaten in uw huidige dataprotectiestrategie naar voren en krijgt u een praktisch, proactief plan om potentiële risico's in uw NetApp ONTAP-storageomgeving tot een minimum te beperken.

Dataprotectieoplossingen

Abstracte paarse vorm tegen een paarse achtergrond

Helpt het MKB zich voor te bereiden op een digitale toekomst

q.beyond heeft zichzelf ten doel gesteld klanten sneller, efficiënter en concurrerender te maken. NetApp ONTAP en flash bieden hierbij uitkomst, doordat ze een veilige cloudtransformatie en een migratie van SAP ECC 6.0 naar S/4HANA mogelijk maken.

q.beyond

Verbetert de productiviteit voor 1900 gebruikers

SB C&S heeft zijn geïntegreerde bestandsserver geoptimaliseerd met Microsoft Azure en NetApp AFF. De AFF all-flash systemen, die zijn geïntegreerd in de datafabric van het bedrijf, dragen bij aan verbetering van de productiviteit met een gebruiksvriendelijk platform voor gegevensuitwisseling.

SoftBank

Boekt vooruitgang met de digitalisering van zijn klinische processen

KSW heeft dankzij NetApp ONTAP-oplossingen een infrastructuur opgezet waarin performance wordt gecombineerd met beveiliging. Hierdoor wordt de weg vrijgemaakt voor een datafabric die is verbonden met de cloud. 

Kantonsspital Winterthur

Aanbevolen dataprotectiepartners

De oplossingen van de dataprotectie- en beveiligingspartners van NetApp integreren met ONTAP-dataprotectie, zodat u kunt rekenen op de allerbeste bescherming in uw gehele hybrid cloud.

Eén oranje bol met drie witte bollen tegen een oranje achtergrond

Het verschil dat ONTAP maakt

NetApp ONTAP helpt u bij het opzetten van een slimme, krachtige en betrouwbare storage-infrastructuur waarmee u de kosten verlaagt, essentiële workloads versnelt en data in uw hybrid cloud beschermt en beveiligt.

Verwante oplossingen

Laat uw data slimmer werken, niet harder

De juiste oplossingen maken uw werk gemakkelijker en zorgen dat uw bedrijf vooroploopt in innovatie. Haal meer uit uw datamanagement met aanvullende oplossingen van NetApp.

Ontketen het volledige potentieel van uw cloud

Vereenvoudig cloudmanagementsystemen door de snelheid te verhogen, de efficiëntie te verbeteren en de flexibiliteit te vergroten voor alle grote hyperscalers. Het is allemaal mogelijk met datamanagement van NetApp-cloudservices.

Zet een uniforme hybrid cloud op

Moderniseer uw infrastructuur en realiseer een consistent bedrijfsmodel waarmee u uw applicaties en data overal kunt onderbrengen en schalen.

Plaats uw applicaties zonder compromissen in de cloud en on-premises

Ontwikkel applicaties sneller, verlaag de kosten met wel 60% en maak online backups binnen enkele minuten met de krachtigste (en meest efficiënte) storage- en datamanagementoplossingen in de branche van NetApp.

Volgende stappen

Drift chat loading