Menu

Waarom NetApp voor datastorage?

Op basis van datastorageoplossingen van de NetApp-experts blijft uw data veilig en toegankelijk. Bedrijven over de hele wereld vertrouwen op NetApp om hun belangrijkste informatiebronnen te beheren.

Hoofdafbeelding datastorage

Een fundamentele eerste stap in de IT-transformatie is het moderniseren van uw infrastructuur met all-flash storage om de snelheid en het reactievermogen van bedrijfskritische applicaties te verbeteren. Nieuwe workloads zoals data-analyse, kunstmatige intelligentie (AI) en deep learning (DL) vereisen extreme performance die flashsystemen van de eerste generatie niet kunnen leveren. Daarnaast hanteren steeds meer organisaties een ‘cloud tenzij’-strategie, waardoor de behoefte aan geavanceerde dataservices voor een gedeelde omgeving met on-premises datacenters en de cloud toeneemt.

Waarom NetApp wereldwijd de voorkeursleverancier van datastorageoplossingen is

NetApp loopt voorop in de storagebranche met zijn moderne all-flash systemen. Deze bieden robuuste dataservices, geïntegreerde dataprotectie, naadloze schaalbaarheid, enorme performance en hechte applicatie- en cloudintegratie.

Met behulp van ons gedeelde-storageplatform kunnen onze klanten de leiding nemen met data voor clouddataservices, storagesystemen en software. Onze productontwikkeling wat betreft primaire storagesystemen is ingegeven door de belangrijkste zakelijke drijfveren van onze klanten:

  • Digitale transformatie op basis van bestands-/blokstorage in de public cloud en de kerninfrastructuur voor bedrijfsapplicaties, ongestructureerde data en AI-workloads.
  • Specialistische functies waar ook IT-generalisten mee om kunnen gaan om het verbruik, de werking en risicodetectie/-beperking te beheersen.
  • De mogelijkheid om de nieuwste innovaties, zoals NVMe, SCM, QLC enzovoort onderbrekingsvrij te implementeren, zonder dat u dure en verstorende technologieaanpassingen hoeft door te voeren.

Waar u met NetApp-storage op kunt rekenen

NetApp-storageoplossingen bieden tal van belangrijke voordelen.

Hybrid cloud

NetApp was de eerste storageleverancier die de hybrid cloud volledig omarmde, met de allerbeste technologieën voor datamanagement, zowel on-premises als in de cloud, die zijn geïntegreerd in een datafabric. Wij leveren de allerbeste, uniforme all-flash en hybride storageappliances, op basis van SAN/NAS, en gebruiken vervolgens hetzelfde storagebesturingssysteem om zowel bestands- als blokservices te integreren in alle drie de grote public-cloudproviders. Hierdoor kunnen klanten cloudservices afnemen waar en hoe ze willen: voor backup, disaster recovery, test/ontwikkeling enzovoort. Door deze aanpak ontstaat een flexibele en toekomstbestendige oplossing die andere leveranciers gewoon niet kunnen evenaren.

Eenvoud

De expertfuncties van de interfaces van NetApp zijn ook te gebruiken door IT-generalisten. NetApp biedt tevens een solide set RESTful-API's voor automatische configuratie en coördinatie. NetApp-systemen zijn eenvoudig te ondersteunen op basis van AIOps-technologieën om de detectie en beperking van risico's te automatiseren.

Performance

Ook performance zet klanten ertoe aan te kiezen voor NetApp in plaats van een concurrent. Alle all-flash oplossingen van NetApp bieden uitzonderlijk hoge IOPS en minimale latency. Bovendien groeit de performance mee naarmate de capaciteit toeneemt en inline storage-efficiëntiefuncties actief zijn.

Vertrouwen

Klanten geven aan NetApp te vertrouwen, op basis van onze lange staat van dienst die al tientallen jaren terugvoert, in innovatie en solide financiële cijfers. Dit alles maakt ons tot een langetermijnpartner. De klanten kijken ook naar de algehele redundantie van onze platformen (steeds meer bepaald door AIOps via NetApp® Active IQ®) om hun meest essentiële bedrijfsapplicaties uit te voeren.

Onderbrekingsvrij

Doordat klanten onderbrekingsvrij kunnen innoveren op technologisch vlak, kunnen zij nieuwe technologieën inzetten, zoals NVMe, SCM, QLC en nog veel meer. Ze hoeven geen dure en verstorende technologieaanpassingen door te voeren.

Fico-logo

Met NetApp AFF hoeven we ons nooit zorgen te maken. Het systeem van NetApp is betrouwbaar, waardoor we uitstekende performance aan onze klanten kunnen leveren. Het is gewoon altijd beschikbaar. En wij kunnen gewoon 's avonds onze ogen dichtdoen.

Greg Weld, Senior Converged Infrastructure Engineer, Fair Isaac Corp.

groen-witte donut

Gerichte oplossingen voor datastorage

Van eenvoudige, slimme en vertrouwde storage voor gedeelde NAS- en SAN-omgevingen tot systemen die zijn gebouwd voor specifieke applicaties die veel bandbreedte vereisen, zoals data-analyse en diskbackup, elk product in ons portfolio is ontwikkeld of verkregen met specifieke behoeften in de markt in het achterhoofd.

AFF A-serie

All-flash systemen uit de NetApp® AFF A-serie versnellen bedrijfsapplicaties met de hoogste performance en altijd een ultralage latency.

FAS

NetApp® FAS-systemen bieden het beste, voor de cloud geoptimaliseerde hybride storageplatform voor klanten met uiteenlopende workloads.

SolidFire

Met NetApp® SolidFire® kunt u de snelheid en eenvoud van de cloud dichter benaderen terwijl u de verwachtingen ten aanzien van data die on-premises moet blijven overtreft.

E/EF-serie

Systemen uit de NetApp® E-serie en EF-serie versnellen SAN-workloads met de beste prijs-performanceverhouding.

Afbeelding van datastorage

NetApp is de leider op het gebied van datastorage

NetApp is een beproefde leider als het gaat om het moderniseren en vereenvoudigen van storage. Daarom werken organisaties in elke branche samen met NetApp om een datafabric op te bouwen waarmee ze strategisch kunnen voorzien in de complexe IT-uitdagingen van nu.

Verder lezen

Drift chat loading