Menu

Astra: storageprovisioning en datamanagement voor Kubernetes

De productfamilie van Astra levert storagemanagement en dataprovisioning voor stateful, cloudeigen applicaties, op basis van de vertrouwde dataprotectietechnologie van NetApp.

Ontwikkeld in Kubernetes voor Kubernetes

Via Astra kunnen teams zich concentreren op de levering van cloudeigen applicaties, met volledig vertrouwen in de data-infrastructuur. Met Astra werkt het datamanagement overal hetzelfde in de hybrid cloud. 

Astra Control

Astra Control ontsluit de kracht van Kubernetes, waardoor de wendbaarheid van ontwikkelaars wordt vergroot, de productiviteit binnen het bedrijf wordt gestimuleerd en de operationele efficiëntie van de IT-afdeling wordt verbeterd.

Met Astra Control kunt u in een handomdraai geautomatiseerd backups van al uw data maken en terugzetten of uw applicaties migreren van het ene Kubernetes-cluster naar het andere in een omgeving met meerdere clouds.

Astra Trident

Met Astra Trident beschikt u over orkestratie en dataconnectiviteit voor Kubernetes-applicaties. Trident is een open-source CSI-driver (Container Storage Interface) van NetApp voor Kubernetes.

Astra Data Store

Astra Data Store is een gedeelde-bestandenservice voor container- en VM-workloads die rechtstreeks beschikbaar is vanuit Kubernetes. De service biedt een schaalbaar, veerkrachtig platform met automatisch bedrijfsdatamanagement voor al uw Kubernetes-workloads.

Applicaties vanuit de cloud beheren met Astra

Met Astra beschikt u over uitgebreide, applicatiebewuste functionaliteit om data te beheren voor bedrijfskritische Kubernetes-applicaties.  

Datamanagement voor Kubernetes-applicaties: waarom?

Speel in op de datamanagementbehoeften van onmisbare Kubernetes-applicaties.

Beveiliging van Kubernetes-implementaties

Voorkom tijdrovend en ontwrichtend dataverlies.

Gebruiksscenario's voor NetApp Astra Control

Krijg een diepgaander inzicht in de toepassingen waarvoor Astra zich leent.

Wij hebben ervaring met het beheer van datarijke, stateful applicaties op Kubernetes en we weten hoe complex dat is. We zijn dan ook blij met de NetApp Astra-service waarmee we zowel kleine als grote implementaties kunnen vergemakkelijken.

Skottie Miller, Technology Fellow en VP of Platform & Services Architecture, DreamWorks Animation

DreamWorks - A Comcast Company
Stuiterende licht perzikkleurige ballen

Blogs over NetApp Astra

Lees de nieuwste aankondigingen en uitleg in onze verzameling Astra-blogs.