Menu

Uw data- en storageoplossing voor Azure

NetApp® biedt een complete oplossing waarmee u meer succes in de Azure-cloud kunt boeken, van de applicatiemigratie tot de databasebeveiliging. 

Microsoft Azure

Geef uw Azure-migratie een impuls

Betere resultaten in minder tijd

Via datagerichte oplossingen van NetApp kunt u het beste van Azure ontsluiten met betere performance:

  • Maak de belofte van Azure waar met oplossingen om barrières weg te nemen die uw cloudtransformatie in de weg staan.
  • Vermijd vol vertrouwen de complexiteit, kosten en inspanning die inherent zijn aan cloudmigratie.
  • Realiseer de flexibiliteit, wendbaarheid en controle die u nodig hebt om uw bedrijf vooruit te helpen.

Bedrijfsapplicaties

Verplaats applicaties zoals SAP sneller en eenvoudiger naar Azure.

Bedrijfsdatabase

Verminder de complexiteit van uw databaseomgeving.

Dataprotectie

De overstap naar Azure begint met het beschermen van uw data.

Moderne werkplek

Nu werken op afstand een feit is, mag u niet inboeten aan performance.

 Migreren met vertrouwen

Het werken in de cloud met Microsoft heeft ons geleerd dat het belangrijk is zaken eenvoudig te houden. Dus ook als u complexe workloads in de cloud wilt onderbrengen, hebben wij de werkwijze voor u vereenvoudigd. Dankzij Azure NetApp Files kunnen Line-Of-Business-managers en storageprofessionals complexe bestandsapplicaties zeer eenvoudig migreren en uitvoeren, zonder wijziging van de code.

Vooraanzicht van een persoon

SAP met vertrouwen uitvoeren in Azure

Veel ondernemingen kunnen niet zonder hun SAP-omgeving, maar ze hebben ook behoefte aan de wendbaarheid van Azure. Til de performance en beschikbaarheid naar een hoger niveau met de toonaangevende gedeelde-bestandsstorage voor SAP op Azure.

Werknemers die een gesprek voeren

Databasemigratie in een handomdraai

Of u nu op zoek bent naar verbluffende snelheid of ongekende betrouwbaarheid, met Azure NetApp Files beschikt u over de benodigde performance, schaalbaarheid en beveiliging om uw meest complexe databases naar de cloud te migreren, met minder risico's.

Personen die een vergadering verlaten

Data veiligstellen en beschermen

Traditionele dataprotectiebenaderingen hinken achterop in vergelijking met de IT-complexiteit en toenemende bedreigingen. Met NetApp en Azure kunt u erop vertrouwen dat uw data veilig is in de cloud, zonder dat u hoeft in te boeten aan applicatieperformance.

Groenblauwe en witte kubussen

Azure NetApp Files is uw sleutel tot Azure

Het is bedrijfsbestandsstorage, aangestuurd door NetApp. Een krachtige bestandsstorageservice die in Microsoft Azure is ingebouwd voor uw belangrijkste bedrijfsapplicaties. Azure NetApp Files is een volledig beheerde service die is ontwikkeld voor eenvoud, performance en compliance en die uw bedrijfsprocessen nu nóg sneller en veiliger in de cloud brengt.

Roze bollen

Haal meer uit Azure

NetApp en Azure hebben de ultieme technologie met geïntegreerde services ontwikkeld waarmee u uw data kunt beheren en zelfs de meest complexe bedrijfsapplicaties snel kunt migreren.

Volgende stappen

Ongeacht of u workloads wilt migreren of alleen architectuuradvies wilt, NetApp kan u helpen sneller en tegen lagere kosten te profiteren van cloudoplossingen. Laten we beginnen.

Specialist

Specialist spreken? 

Laat u door NetApp-experts adviseren over het architectuurontwerp als u complexe applicaties wilt migreren en uitvoeren.

Persoon die advies geeft tijdens een bijeenkomst

Algemene hulp nodig? 

Als u verder wilt maar nog vragen hebt, begrijpen wij dat. Er komt veel kijken bij een migratie naar de cloud. Neem contact met ons op wanneer u wilt. We staan voor u klaar.

Personen aan het werk op hun computer

Aan de slag – uw keuze

U kunt in een oogwenk aan de slag gaan. Kies voor een implementatie in Azure met NetApp Cloud Volumes ONTAP, een zelfbeheerde storageoplossing of NetApp Azure Files, een volledig beheerde, cloudeigen storageoplossing.

Drift chat loading