Menu

Executive Briefing Center

Sessie op maat, oplossingsgericht gesprek. Ga samen met onze cloudexperts in gesprek tijdens een volledig gefaciliteerde rondleiding. We laten uw organisatie – van het topmanagement tot het middenkader tot uw technische teams – zien wat de mogelijkheden van de technologie zijn, zodat u zich beter kunt voorbereiden op de toekomst.

Lichtblauwe kubussen vóór een boog

EBC-portfolio en -services

Blauwe en oranje bal met wit frame

Virtuele briefings

We laten onze leidinggevenden en experts virtueel met u kennismaken om uw huidige en toekomstige bedrijfsbehoeften met u te bespreken en nieuwe manieren te ontdekken om bedrijfsuitdagingen in een on-premises en hybrid-cloudomgeving het hoofd te bieden.

Virtuele briefing aanvragen
Oranje en witte ballen in wit frame

Oplossingsreeks

Laat u door NetApp-experts en branchegenoten informeren en ga samen met hen in gesprek over allerlei onderwerpen, van een uitleg van cloudservices op hoog niveau tot een diepgaande technische bespreking, zoals Ansible-workshops.

Over de oplossingsreeks
Drie groepen kubussen tegen een blauwe achtergrond

Cloud Brewery

Toegespitst op technici. Zie de datafabric in actie tijdens een praktijkdemo. Onder leiding van onze technologische specialisten.

Naar de Cloud Brewery
Paarse trap

Sessie op maat

Wij spreken uw taal. Elke briefing heeft een strategische of technische insteek, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Ontdek samen met branchegenoten wat NetApp voor uw bedrijf kan betekenen.

Sessie op maat aanvragen

Word datavisionair

Help uw hele organisatie vooruit. Ontdek nieuwe manieren om data nu en in de toekomst te ontsluiten, te beheren en te correleren met uw bedrijfsbehoeften.

Bepaal uw strategie met uw vertrouwde adviseur

Hoor hoe NetApp het zelf heeft aangepakt. Leer het inzicht dat u nodig hebt om nieuwe contactmomenten met klanten mogelijk te maken, opportunity's te vinden en activiteiten te optimaliseren.

Pak uw uitdagingen aan

We passen onze briefings aan uw specifieke uitdagingen en behoeften aan. Onze gespreksleiders zoeken specifieke oplossingen voor uw wensen en gaan aan de slag met uw datagestuurde kansen.

Meer bedrijfswaarde

Uw briefing is gericht op robuuste oplossingen om uw transformatie vooruit te helpen, de groei te versnellen en de kosten te verlagen.

Bezoek het hoofdkantoor van NetApp in Santana Row (San José) om toekomstige strategieën te bespreken met het topmanagement van NetApp.

Adres: 3060 Olsen Drive
San José, CA 95128, VS

San José

In deze Executive Briefing Center-vestiging kunt u in gesprek gaan met onze IT-leiders en een bezoek brengen aan onze NetApp ENERGY STAR®-datacenters, het NetApp Global Support Center en het Customer Proof of Concept-lab.

Adres: 7301 Kit Creek Road
Research Triangle Park, NC 27709, VS

Vestiging RTP

Ons Executive Briefing Center voor EMEA bevindt zich in ons Europese hoofdkantoor te Amsterdam. In dit boeiende, volledig gefaciliteerde briefingcenter worden sessies in meerdere talen aangeboden. U kunt er leidinggevenden en experts van NetApp ontmoeten uit heel EMEA.

Adres: Vision Plaza East, Boeing Avenue
300, 1119 PZ Schiphol-Rijk
Nederland

Vestiging Amsterdam

Dit Data Visionary Engineering Center bevindt zich op de grootste O&O-vestiging (Onderzoek en ontwikkeling) van NetApp buiten de VS. Bij de campus zijn meer dan 2.000 technici werkzaam en kunt u een rondleiding door het datacenter krijgen.

Adres: 40/C, ITPL Main Road,
KEB Colony, Hoodi
Bengaluru, Karnataka 560048, India

Vestiging Bangalore
Skydiver

Succesvolle release met NetApp in de hoofdrol

FSx voor ONTAP brengt verandering – Nu rechtstreeks vanuit AWS.

Logo van Spot

Spot by NetApp + CloudCheckr

Optimaliseer uw cloudinfrastructuren en haal het maximale uit uw cloudinvestering.

Paarse abstracte cloud

Continue transformatie met NetApp en Google Cloud

Migreer VMware-applicaties naar Google Cloud, aangestuurd door NetApp ONTAP.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik tijd steken in een briefing bij NetApp?

Door een executive briefing van NetApp bij te wonen, kunt u sneller geïnformeerde beslissingen nemen voor uw organisatie en plannen maken voor de toekomst. Het is ook de beste manier om meer te weten te komen over de technologie en producten van NetApp alsook over trends in de branche.

Hoe wordt de bijeenkomst op mijn organisatie en mij afgestemd?

Voorafgaand aan de bijeenkomst vragen we u naar uw bedrijfsdoelen en interessegebieden. Vervolgens stellen we een planning op die is toegespitst op uw specifieke behoeften. Onze gespreksleiders zijn strategisch geselecteerd, zodat u de juiste expert aan uw zijde hebt staan die in uw behoeften kan voorzien. We sluiten de bijeenkomst af met een actieplan op maat voor uw bedrijfs- en technologiedoelen.

Wat kan ik verwachten van een briefing?

U gaat samen met onze leidinggevenden en vakexperts in gesprek over uw specifieke behoeften. We laten u zien hoe u het verschil kunt maken met data en gefundeerde beslissingen kunt nemen ter verbetering van uw bedrijfsprocessen. Zorg dat u uw vragen klaar hebt en bereid u voor op een levendige discussie.

Voor wie zijn NetApp-briefings bedoeld?

De briefings van NetApp zijn speciaal ontworpen voor leidinggevenden en voor technische professionals op het gebied van IT. Alle briefings zijn afgestemd op uw behoeften. De bijeenkomst kan op hoog niveau en strategisch plaatsvinden, maar u kunt ook kiezen voor een technische sessie waarbij u zelf de technologie uitprobeert. Het is maar net wat u zelf wilt. Omdat technologie met een enorme snelheid blijft veranderen, is het essentieel dat we samenwerken met bestaande klanten, partners én toekomstige klanten, zodat we kunnen begrijpen hoe u uw data kunt beheren en te gelde kunt maken op basis van onze technologie en innovaties.

Wanneer kan ik een persoonlijke sessie bijwonen in een van de centra?

In de VS is zowel onze vestiging in RTP als onze vestiging in Santana Row momenteel geopend voor persoonlijke ontmoetingen met klanten. Gelukkig mogen we weer terug naar kantoor en kunnen we onze klanten in contact brengen met onze leidinggevenden en productexperts. Het EBC in RTP is onlangs gerenoveerd en biedt nu verschillende ruimten voor groepen van verschillende grootten. Het EBC in Santana Row wordt momenteel opgericht, maar op de campus is al wel een prachtige, ultramoderne vergaderruimte ingericht waar we onze klanten kunnen ontvangen. Onze vestigingen in EMEA en APAC zijn momenteel alleen virtueel te bezoeken, maar worden al wel voorbereid op toekomstige heropening.

Gebouw tegen een blauwe achtergrond

Bent u klaar om aan de slag te gaan?

Neem contact op met uw NetApp-vertegenwoordiger of -partner of klik op de onderstaande knop om een briefing aan te vragen. We verheugen ons op uw komst.

Drift chat loading