Menu

NetApp-samenwerkingen wereldwijd: doel en passie komen samen

Of het nu gaat om het verleggen van de animatiegrenzen, het behalen van poleposition op Suzuka of het bereiken van een duurzamere toekomst, onze partners beschikken dankzij NetApp op het juiste moment en op de juiste plek over de juiste data. Wij helpen al onze partners bij het moderniseren van hun processen, zodat ze meer kunnen bereiken. Laten wij ook eens in gesprek gaan over wat wij voor u kunnen doen.

Witte en blauwe puzzel met kubussen

De beste bedrijven ter wereld bereiken meer als NetApp-partner

Uw data-infrastructuur vereenvoudigen en moderniseren is wat wij doen. De combinatie van onze strategische partnerschappen en onze passie pakt goed uit voor zeer innovatieve merken die het voortouw nemen op het gebied van media, entertainment en sport. Neem een kijkje in de manier waarop onze partners dankzij ons hun doelen kunnen bereiken en hun bedrijfsvoering radicaal kunnen veranderen.

NetApp en Aston Martin: een samenwerking aangestuurd door transformatie

Aston Martin, de iconische Britse fabrikant van luxe sportwagens, heeft een triomfantelijke terugkeer in de Formule 1™ gemaakt met het Aston Martin Aramco Cognizant Formula One™-team. Op basis van onze strategische samenwerking zetten we een datafabric bij Aston Martin F1 op waarmee het bedrijf overal beter kan profiteren van zijn data en zo de prestaties kan verbeteren, zowel op als naast het circuit.

Door Aston Martin en NetApp gesponsorde auto

NetApp en DreamWorks Animation: een samenwerking die is geworteld in data-innovatie

Tijdens alle CG-films die de afgelopen 20 jaar zijn geproduceerd, hebben NetApp-oplossingen een integrale rol gespeeld in de datamanagementstrategie van DreamWorks. Van een solide on-premises basis tot een snel evoluerende hybrid cloud, met NetApp®-technologie kan de studio de dataperformance en flexibiliteit behalen die nodig is om films te maken die kijkers overal ter wereld bevallen.

The Bad Guys

NetApp en Ducati: een samenwerking voortgestuwd door innovatie

Het Ducati Lenovo-team en NetApp sloegen de handen aanvankelijk ineen om gezamenlijk alles te halen uit de data die in de racewereld wordt gegenereerd. Na vier succesvolle jaren en meerdere MotoGP-constructeurstitels op rij kunnen we wel stellen dat de motor achter onze samenwerking als een zonnetje loopt.

Coureur op een Ducati-motor

NetApp en Porsche Motorsport: een samenwerking die wordt bekrachtigd door duurzaamheid

Wij zijn een samenwerking met het TAG Heuer Porsche Formula E-team aangegaan zodat het team over de performance kan beschikken waarmee het kampioenschappen kan winnen. Het doel van de Formule E is het bevorderen van oplossingen voor elektrische mobiliteit en hernieuwbare energie die bijdragen aan vermindering van de luchtvervuiling en bestrijding van klimaatverandering over de hele wereld.

Foto van Porsche
Zilveren, golvend object tegen een grijze achtergrond

Onze succesformule is volledig uitgedost in een datafabric

Goed georganiseerde data is hét geheim voor merken die een alsmaar betere klantervaring willen bieden. En het geheim van echt georganiseerde bedrijven is een robuuste datafabric. Werk samen met NetApp om alles wat belangrijk is in de hand te houden, te consolideren, uit silo's te halen en te ordenen, van uw datacenter tot de cloud.

Meer te ontdekken

Drift chat loading