Menu

Werken bij NetApp

Als u uw kennis wilt vergroten en oplossingsgericht bent, sluit u dan bij ons aan.

Puzzelstukjes

Werken bij NetApp

Wij zijn anders, leuk en gedreven. En u? 

We zijn toekomstgerichte technische mensen met gedrevenheid, en daarom nemen we talent aan met dezelfde mindset, mensen met visie en passie. Idealiter zien we kansen die anderen in onze branche missen. En dat loont. Bedrijven die bijvoorbeeld meer willen weten over cloudtechnologie, komen als eerste naar ons voor advies en een samenwerkingsverband. Zo open zijn wij.

Aarden, leren, groeien

Hybride werken bij NetApp

Wilt u meer flexibiliteit in waar, wanneer en hoe u werkt? Wij ook. Daarom juichen we hybride werken toe en hebben we een model ontwikkeld waarmee onze mensen zich op hun plek voelen, waar ze ook werken.

Mensen die met een tablet werken

Onze bedrijfscultuur

We staan erom bekend dat we onze eigen regels maken, op een goede manier. Dat komt omdat we elke uitdaging met een frisse blik aanpakken. U vindt dan ook geen uitsteekvormpjes in ons assortiment, maar van koekjes houden we wel degelijk. Klanten zeggen dat we de grenzen verder verleggen dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Dat doen we inderdaad. Het is een bewijs van onze diversiteit, openheid en samenwerking.

Vrouw
Heuvel en water op platteland met man in roeiboot.

Vacatures in Cork: kom werken bij het NetApp-team

Solliciteer en kom werken bij het NetApp-team op ons nieuwe internationale hoofdkantoor in Cork, Ierland. We kijken ernaar uit u te ontmoeten.

Wij zijn NetApp-engineering

Onze achtergrond en ervaring bestrijken het hele engineeringspectrum. Sommigen van ons werken pas sinds kort bij NetApp. Anderen zijn er al vanaf het begin. Wat verenigt ons dan? Een passie voor samenwerking omwille van innovatie. Evenwicht tussen werk en privé. Maatschappelijke inzet. En werken waar en wanneer we willen. Om maar een paar redenen te noemen.

Glimlachende vrouw

Op het hoogtepunt van de pandemie moest ik om persoonlijke redenen verlof nemen. Mijn leidinggevenden en team hebben zich ontzettend begripvol getoond en ik heb veel steun van hen gekregen. Ze lieten wekelijks weten hoeveel ze om mij en mijn man geven.

Senior Business Operations Program Manager

Kathy C.

NetApp is een geweldige plek om te werken en heeft me in de afgelopen 7+ jaar tal van kansen geboden om mijn talenten te ontplooien en deel uit te maken van fantastische teams en projecten. Ik werk toevallig ook voor de beste manager die ik in mijn carrière van meer dan 30 jaar heb gehad!

Customer Assurance Program (CAP) Manager

Julian W.

NetApp heeft bewezen zijn werknemers te waarderen. Ik zou dat niet graag te grabbel gooien. Ik blijf liever hier om hard te werken voor een bedrijf dat goed voor mij zorgt.

Enterprise Account Executive

Dee Dee M.

Teamgeest! ‘Eén bedrijf – één team’ is niet gewoon een kreet, maar het is hoe wij werken!

Technical Partner Manager

Tobias H.

Voordelen van NetApp

De NetApp-familie strekt zich uit over de hele wereld en wij hebben oog voor diversiteit en inclusiviteit dan ook hoog in het vaandel staan. Samen zijn we onze grootste voorstanders, wat betekent dat we elkaar zonder twijfel ondersteunen.

Multidimensionale vormen

Zorgverzekering

NetApp werkt samen met zorgverzekeraars die u een uitgebreide zorgverzekering tegen een scherpe premie kunnen bieden voor u en uw gezin.

  • Landelijke zorgregelingen: een fiscaal zeer aantrekkelijke regeling op basis van HDHP (High-Deductible Health Plan) die is gekoppeld aan een zorgkostenspaarrekening met belastingvoordeel en een conventionele PPO-instelling (Preferred Provider Organization)
  • Regionale zorgregeling: een HMO-instelling (Health Maintenance Organization) voor ingezetenen van Noord-Californië
  • Deskundig advies van vermaarde artsen door onze second-opiniondekking
  • Dekking voor tandartskosten
  • Dekking voor brillen en lenzen; u kunt kiezen uit twee verzekeringen
  • Uitgebreide voorzieningen om vitaal te blijven

Verzekeringen en inkomensbescherming

Wij bieden een levensverzekering en een verzekering tegen ongevallen, verlies van ledematen en invaliditeit. Voor extra gemoedsrust bieden we ook aanvullende verzekeringen aan voor u en uw gezinsleden.

Financiële regelingen en besparingen

Bij NetApp kunt u kiezen voor een flexibele betaalrekening, belastingvoordeel bij terugbetaling van uw studielening (ongeacht of u pas net of al eerder in dienst bent getreden), een aankoopregeling voor aandelen en een gunstige 401(k)-pensioenregeling met een royale bijpassing door het bedrijf. Onze 401(k)-regeling biedt meer mogelijkheden om maximale pensioenbesparingen te behalen met premies vóór belasting, na belasting en op basis van Roth. We willen u helpen zodat uw totale compensatie zo voordelig mogelijk voor u uitpakt, en we willen u helpen besparen en voorbereiden op uw toekomst.

Werk-privébalans en meer

Wij geven om u, uw gezin en uw gehele welzijn. Daarom biedt NetApp brede ondersteuning voor gezondheidsregelingen om ervoor te zorgen dat u en uw gezin over de juiste ondersteuning beschikt die u nodig hebt wanneer u daar behoefte aan hebt. Via ons kunt u een beroep doen op emotionele steun, maar ook kinderopvang en ouderenzorg, onderwijsbegeleiding en juridische dienstverlening voor u, uw gezinsleden en zelfs uw ouders! NetApp biedt tevens vrije-tijdsregelingen om u te ondersteunen bij verschillende levensstappen of als u gewoon even ertussenuit wilt. Met NetApp krijgt u bovendien korting op uw fitnessabonnement en kunt u rekenen op andere voordelen.

Wereldwijde diversiteit, inclusiviteit en erbij horen

Wij vinden dat diversiteit, inclusiviteit en een gevoel van erbij horen leiden tot meer innovatie en tot meer mogelijkheden voor onze werknemers. We zorgen voor een inclusieve, multiculturele werkplek die de uiteenlopende stemmen van onze werknemers viert en mensen met verschillende ideeën, perspectieven en achtergronden samenbrengt om een sterkere en creatievere werkomgeving te creëren die verbazingwekkende resultaten oplevert. Het actief werven en ondersteunen van divers talent in ons personeelsbestand bevordert meer betrokkenheid en helpt ons beter contact te houden met onze klanten en de gemeenschappen die we bedienen.

Meerdere mensen die samenwerken

Samenwerken met onze gemeenschappen om ons steentje bij te dragen en anderen te helpen

De sociale-impactprogramma's van NetApp zijn erop gericht om onze medewerkers te ondersteunen bij inspanningen die een verschil maken in hun gemeenschap en in de wereld als geheel. We dragen in 23 landen middelen bij en mobiliseren er vrijwilligers om te helpen zorgen dat aan de essentiële behoeften wordt voldaan.

Mensen die schoolbenodigdheden in schoolrugzakken stoppen

NetApp Serves

Ons team wil het verschil maken. We reiken onze medewerkers de middelen aan om sociale impact te creëren door individuele, team- en bedrijfsinspanningen te faciliteren.

Iemand die voedsel toont

Vrije dagen voor vrijwilligerswerk

We bieden vijf dagen betaald verlof om non-profitorganisaties of scholen van uw keuze te ondersteunen. Elk uur dat een medewerker in ons systeem registreert, ontvangt hij of zij een liefdadigheidsvergoeding van $15 die kan worden gedoneerd aan het goede doel van zijn of haar keuze.

Voor iedereen eten

Sinds 2013 werken NetApp en Rise Against Hunger nauw samen om in 2030 honger uit de wereld te hebben verbannen. Lees meer over de details van onze samenwerking en ontdek hoe onze werknemers over de hele wereld bijna 1,8 miljoen maaltijden hebben verpakt.

Matching Gifts

Het Matching Gifts-programma van NetApp ondersteunt de donaties van werknemers door dezelfde donaties te doen als zij, tot wel $1.000 per kalenderjaar. In reactie op het COVID-19-steunfonds in 2020 heeft NetApp de donaties van zijn vrijgevige werknemers aan organisaties die getroffen waren door de wereldwijde pandemie verdubbeld, wat meer dan $693.000 heeft opgebracht.

Data Explorers

Het NetApp Data Explorers-programma is ons paradepaardje voor sociale impact. We werken met tieners om hun vaardigheden op het gebied van cruciale datawetenschappen te ontdekken en te ontwikkelen. De deelnemers doen zo het vertrouwen op dat ze nodig hebben om succesvol te zijn en actie te ondernemen in onze datagestuurde wereld.

Early in Career-sollicitatie

Start uw carrière in de wereld van innovatie en data via onze Early in Career-programma's.

Glimlachende vrouw

Uw ideale baan vinden

Kunt u zich voor het succes van onze klanten snel aanpassen aan een wereld die constant wordt gedefinieerd door nieuwe verwachtingen? Wij belonen innovatie en het oplossen van problemen. Als u gedurfd bent, goed met anderen samenwerkt en daar ook plezier in hebt, overweeg dan een toekomst bij NetApp. Waarom? Omdat wij:

  • luisteren naar onze werknemers en ze ondersteunen;
  • eerlijkheid en productiviteit belonen;
  • willen dat u slaagt, op alle niveaus;
  • collegialiteit en de allerbeste dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan, zowel voor elkaar als voor onze gemeenschappen.
Bovendien maakt u, ongeacht uw rol, deel uit van een team dat is verenigd in geest maar divers is qua gedachten en achtergrond.
Glimlachende man

Waarschuwing voor vacaturefraude

Wanneer u een baan zoekt, wordt u volop benaderd. Met deze tips kunt u voorkomen dat u slachtoffer wordt van vacaturefraude.

NetApp zet zich volledig in voor gelijke kansen voor alle werknemers (Equal Employment Opportunity, EEO) en voor de naleving van alle federale, nationale en lokale wetten die discriminatie op basis van leeftijd, ras, kleur, gender, seksuele geaardheid, genderidentiteit, nationale afkomst, religie, invaliditeit of genetische informatie, zwangerschap, beschermde veteraanstatus en andere beschermde classificatie verbieden. We beloven plechtig dat we alle redelijke stappen zullen ondernemen om ervoor te zorgen dat onze sollicitanten en medewerkers worden gerespecteerd en eerlijk en met waardigheid worden behandeld. Zie de EEO-poster. NetApp voert redelijke aanpassingen door, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving, voor religieuze doeleinden en voor de bekende fysieke of mentale beperkingen van een anderszins gekwalificeerde sollicitant of werknemer met een handicap die de essentiële functies kan vervullen, tenzij dit zou leiden tot onbillijke gevolgen.

Redelijke aanpassingen

Als u een sollicitant bent met een fysieke of mentale invaliditeit en u hebt redelijke aanpassingen nodig voor enig onderdeel van ons sollicitatieproces, stuur dan een e-mail naar accessibility@netapp.com. Elk verzoek om redelijke aanpassingen wordt per geval in overweging genomen, in overeenstemming met de toepasselijke wetten en voorschriften. Let op: dit e-mailadres is alleen bedoeld voor verzoeken voor maatregelen. We accepteren geen ongevraagde cv's.

Dataprivacy

We geven om uw privacy en vragen u daarom ons Privacybeleid voor sollicitanten te lezen voordat u persoonlijke gegevens aan ons doorgeeft.

*Is van toepassing op sollicitanten in de Verenigde Staten.

Lees het laatste nieuws

We hebben nieuws voor u: lees er alles over.

Wij zijn sociaal

Volg ons via LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter. Neem deel aan het gesprek #LifeAtNetApp, waar we werknemers en evenementen van NetApp in het licht zetten.

Afbeelding: Kom in contact met NetApp
Drift chat loading