Menu

De leidinggevenden van NetApp

Blauwe tegels tegen een blauwe achtergrond

Directie

George Kurian Chief Executive Officer, Director

George Kurian   

George Kurian is Chief Executive Officer van NetApp en een lid van de raad van bestuur. George kwam in 2011 bij het bedrijf, waarbij hij zijn leidinggevende rollen bij NetApp uitvoerde met passie en een niet-aflatende focus op uitvoering. Hij werd in juni 2015 benoemd tot CEO.

Daaraan voorafgaand was George bij NetApp als Executive Vice President van Product Operations verantwoordelijk voor de strategie en ontwikkeling van het product- en oplossingenportfolio van NetApp. Daarvoor was George Senior Vice President van de Data ONTAP-groep, waarbij hij toezicht hield op de ontwikkeling van het besturingssysteem Data ONTAP.

George kwam bij NetApp als Senior Vice President van de Storage Solutions Group, waar hij verantwoordelijk was voor het oplossingenportfolio en voor technologie-integratie bij partners.

Voordat hij bij NetApp begon, was George Vice President en General Manager van de Application Networking and Switching Technology Group bij Cisco Systems. De veelzijdige achtergrond van George omvat tevens de rol van Vice President van Akamai Technologies, managementconsulting bij McKinsey & Company, en het leiden van software-engineering- en productmanagementteams bij Oracle Corporation.

George is ook onafhankelijk directeur in de raad van bestuur van Cigna Corporation, een bedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van gezondheidszorg.

Hij heeft een bachelor of science-graad in elektrotechniek van Princeton University en een MBA van Stanford University.

César Cernuda President

  César Cernuda 

Als president van NetApp is César Cernuda verantwoordelijk voor het leiden van de wereldwijde organisatie van marktintroductie voor het bedrijf, van verkoop, marketing, services en support tot klantsucces. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van senior management zal hij NetApp helpen om snel te transformeren en nieuwe groeikansen te benutten in storagesystemen en clouddataservices.

Met zijn passie voor stevige resultaten, toewijding aan het opbouwen van diverse, goed presterende teams en ervaring in bedrijfstransformatie zal César NetApp van de ene winst naar de andere leiden in een snel veranderende klantomgeving.

César is erop gericht om klantsucces te stimuleren en digitale en multichannel klantbetrokkenheid te versnellen. Hij herpositioneert NetApp door voort te bouwen op partnerschappen met de belangrijkste cloudproviders en andere belangrijke strategische partners en deze uit te breiden. Daarmee zorgt hij ervoor dat alle bedrijven die een digitale transformatie ondergaan NetApp in overweging nemen.

Voordat César bij NetApp kwam werken, bekleedde César verschillende leidinggevende functies op het gebied van verkoop, marketing en productontwikkeling. Hij heeft meer dan 20 jaar aan internationale ervaring en heeft bedrijven gelanceerd en uitgebreid in grote markten over de hele wereld. Hij werkte 23 jaar bij Microsoft in senior functies, waaronder Vice President of Worldwide Sales and Marketing voor Microsoft Dynamics, President van de regio Asia-Pacific voor Microsoft, en als laatste President van het Latijns-Amerikaanse en Caraïbische rayon en Corporate Vice President van het bedrijf wereldwijd. Hij leidde succesvolle markttransformaties en droeg bij aan de snelst groeiende delen van de Microsoft-business.

Daarnaast is César Non-Executive Director van Gestamp, een internationale groep gewijd aan de auto-industrie, een raadgevend bestuurslid van de McDonough School of Business van Georgetown University en jurylid voor de Prinsess of Asturias Awards for Technical and Scientific Research. In 2019 presenteerde de U.S.-Spain Chamber of Commerce hem de Ponce de Leon Award voor Executive of the Year. In 2018 en 2019 was hij een van de Hispanic IT Executive Council's HITEC 50, die de 50 beste Spaanse en Latino hi-tech leidinggevenden wereldwijd erkent.

César is afgestudeerde van het Harvard Business School Executive Leadership Program en het Program for Management Development aan de IESE Business School, universiteit van Navarra. Hij behaalde zijn bachelor in bedrijfsadministratie aan de ESIC Business & Marketing School.

Harvinder (Harv) Bhela Executive Vice President en Chief Product Officer

Harvinder (Harv) Bhela 

Harvinder (Harv) Bhela is Chief Product Officer van NetApp en is in 2022 toegetreden tot het bedrijf. Harv staat aan het roer van de product- en engineeringteams van NetApp in onze voortdurende transformatie om voorop te lopen op het gebied van de multicloud, storage en dataservices door baanbrekende innovatie op schaal te versnellen. De volgende generatie bedrijven zijn datageoriënteerd en digitaal. Dit is het ‘tijdperk van data’, maar die data dijt steeds verder uit, wordt steeds diverser, is er in vele vormen en soorten en wordt steeds lastiger te beheren. Bovendien is die data verspreid over on-premises omgevingen en de hybride multicloud. Harv en zijn team zijn erop gericht onderscheidende oplossingen te leveren waarmee klanten overal enorme bedrijfsvoordelen kunnen realiseren met al hun data.

In de 25 jaar voordat Harv bij NetApp kwam werken, heeft hij meerdere leidinggevende posities bekleed bij Microsoft. Hij heeft de Exchange-business van het bedrijf opgebouwd, waarbij Office 365 is verworden tot de grootste productiviteitscloud ter wereld, en hij heeft een cruciale rol gespeeld in de succesvolle lancering van Windows 10. Zijn meest recente functie was als Corporate Vice President van de Microsoft 365 Security, Compliance and Management-business, die hij heeft opgericht en heeft laten groeien tot meer dan $ 10 miljard aan jaarlijkse omzet. Hierdoor werd Microsoft het grootste beveiligingsbedrijf ter wereld.

Harv heeft een Bachelor of Engineering-graad behaald aan de universiteit van Mumbai en een Master of Science-graad in Computerwetenschappen behaald aan de universiteit van Minnesota.

Matthew Fawcett Executive Vice President en Chief Strategy Officer

Matthew Fawcett 

Matthew Fawcett is Chief Strategy Officer van NetApp. Hij heeft de leiding over Corporate Strategy, Corporate Development en Government Relations bij NetApp. Hij en zijn organisatie worden steevast erkend voor leiderschap op het gebied van innovatie, technologie en wetgeving. Tijdens zijn carrière heeft Matt toonaangevende technologiebedrijven geadviseerd over uiteenlopende kwesties, waaronder fusies en overnamen, intellectuele eigendom en zakelijke aangelegenheden. Voordat hij bij NetApp kwam werken, was Matt Senior Vice President en General Counsel van JDS Uniphase Corporation en daarvoor had hij een eigen praktijk.

Matt heeft een bachelorgraad in retoriek van de University of California, Berkeley en een J.D. (Juris Doctor) van UCLA.

Elizabeth O'Callahan Executive Vice President en Chief Legal Officer

Elizabeth O'Callahan 

Elizabeth O'Callahan is Chief Legal Officer van NetApp. Zij is verantwoordelijk voor het toezicht op alle juridische zaken bij het bedrijf en geeft leiding aan het juridische team over de hele wereld. Elizabeth bekleedt bij NetApp ook de functie van Corporate Secretary en Chief Compliance Officer. Ze heeft talloze onderscheidingen voor juridisch en professioneel leiderschap in de wacht gesleept, waaronder Leadership Excellence in Technology van de National Diversity Council en Women Leaders in Tech Law van The Recorder.

Tijdens haar carrière heeft Elizabeth toonaangevende technologiebedrijven geadviseerd over uiteenlopende zaken, waaronder zakelijk bestuur, effectenrecht, fusies en overnames, kapitaalmarkttransacties, bedrijfscompliance en -ethiek, dataprivacy, intellectueel eigendom en juridische procedures. Voordat zij in 2013 bij NetApp kwam werken, bekleedde Elizabeth een hogere juridische functie bij Xilinx. Ze begon haar juridische carrière vanuit een privépraktijk in Silicon Valley, met een specialisatie in vennootschapsrecht en zakelijke geschillen.

Elizabeth is lid van de raad van bestuur van Bay Scholars, een non-profitorganisatie die zich richt op het bieden van onderwijs en beurzen aan studenten met een laag inkomen.

Elizabeth heeft een bachelorgraad behaald aan de University of California in Los Angeles, maar ze bezit ook een Juris Doctor-graad van de universiteit van Santa Clara.

Mike Berry Executive Vice President en Chief Financial Officer

Mike Berry   

Mike Berry is een veteraan in de technologiebranche met een sterke achtergrond op het gebied van financiën, bedrijfsvoering en algemeen management. Voordat hij bij NetApp kwam, was Mike Executive Vice President en Chief Financial Officer van McAfee. Hij was verantwoordelijk voor alle aspecten van de financiën, waaronder financiële planning, boekhouding, belastingen en kasbeheer, maar ook bedrijfsvoering en gedeelde services.

Voordat Mike in februari 2017 bij McAfee kwam werken, was hij Executive Vice President, Chief Financial Officer en Chief Operating Officer van FireEye. Daarvoor was hij Executive Vice President en Chief Financial Officer van Informatica. Eerder gaf hij leiding aan financiële en andere activiteiten voor verschillende technologiebedrijven, waaronder SolarWinds en i2 Technologies.

Mike behaalde een bachelor in financiën aan Augsburg College en een MBA in financiën aan de University of St. Thomas. Hij is lid van de raad van bestuur van Rapid7 en FinancialForce en is voorzitter van de auditcommissie.

Debra McCowan Executive Vice President en Chief Human Resources Officer

Debra McCowan   

Debra McCowan is Executive Vice President en Chief Human Resources Officer van NetApp. Ze is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de wereldwijde HR-strategie en het leiden van de hele organisatie, waaronder talentwerving, talentontwikkeling en -training, zakelijke partnerschappen, organisatorische ontwikkeling en effectiviteit, compensatie en secundaire arbeidsvoorwaarden, diversiteit, integratie en erbij horen, bedrijfsvoering en systemen.

Debra is een leider op het gebied van verandering en transformatie van HR met meer dan 20 jaar ervaring wereldwijd. Ze is gericht op het integreren van de personeelsstrategie met de bedrijfsstrategie om de performance en groei te stimuleren en de gezondheid van de organisatie te bevorderen. Haar succes komt voort uit haar bewezen vermogen om goed presterende, doelgerichte teams op te zetten en vooruitstrevende, op het bedrijf afgestemde HR-strategieën en -initiatieven te ontwikkelen terwijl ze strategisch en operationeel leiderschap biedt, meestal in een context van snelle groei, verandering en rijping.

In haar laatste functie als Chief Human Resources Officer bij Equinix bouwde Debra een robuuste wereldwijde HR-functie op in een snel veranderende omgeving. In de vijf jaar dat ze bij het bedrijf was, heeft de wereldwijde HR-organisatie een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen van de bedrijfscultuur van Equinix, het opbouwen van het merk en het ontwerpen en implementeren van toonaangevende programma's en initiatieven ter ondersteuning van bedrijfsdoelstellingen. Het aantrekken en behouden van cruciaal talent heeft Equinix helpen ontwikkelen en positioneren als marktleider.

Voordat ze bij Equinix werkte, was Debra mede-oprichter van de Accelerance Group. Als partner bood ze consultingservices voor organisatie- en systeemontwerp en hielp ze klanten bij het leiden van strategische veranderingen. Debra heeft ook een wereldwijde leidinggevende functie vervuld bij Avago Technologies (nu Broadcom Inc.), Hitachi Data Systems (nu Hitachi Vantara) en Telstra Corporation.

Debra is lid van de raad van bestuur van HealthEquity, Inc. Ze heeft een postdoctoraal diploma in industriële betrekkingen en HR-management van de universiteit van Melbourne en een bachelor in Engelse literatuur van La Trobe University.

James Whitemore Executive Vice President en Chief Information Officer

James Whitemore  

James Whitemore is Executive Vice President en Chief Marketing Officer van NetApp. Hij is verantwoordelijk voor het bevorderen van de wereldwijde marketingstrategie van het bedrijf en het versterken van de markterkenning om de groei te versnellen.

Als veteraan in de cloudcomputing-, netwerk- en storagebranche heeft James meer dan 25 jaar ervaring met het leiden en implementeren van succesvolle wereldwijde verkoop-, productmanagement- en marketingstrategieën. James is een belangrijk onderdeel van het team sinds hij begin 2016 bij NetApp kwam werken via de overname van SolidFire. Hij is een centrale rol gaan spelen bij de ontwikkeling en uitvoering van onze marketingstrategie om NetApp te verplaatsen van storage naar data en de cloud.

In zijn vorige functie als VP van Field & Demand Marketing van NetApp bouwde en leidde James een moderne demand-engine en gaf hij leiding aan Field and Partner Marketing, Demand Centers, Global Campaigns, Event Marketing, Digital Marketing, Social, Influence en Community Marketing.

James heeft een bachelorgraad in bedrijfsadministratie en management van Northumbria University in het Verenigd Koninkrijk.

Raad van bestuur

George Kurian Chief Executive Officer, Director

George Kurian is Chief Executive Officer van NetApp en een lid van de Raad van bestuur. George kwam in 2011 bij het bedrijf, waarbij hij zijn leidinggevende rollen bij NetApp uitvoerde met passie en een niet-aflatende focus op uitvoering. Hij werd in juni 2015 benoemd tot CEO.

Daaraan voorafgaand was George bij NetApp als Executive Vice President van Product Operations verantwoordelijk voor de strategie en ontwikkeling van het product- en oplossingenportfolio van NetApp. Daarvoor was George Senior Vice President van de Data ONTAP-groep, waarbij hij toezicht hield op de ontwikkeling van het besturingssysteem Data ONTAP.

George kwam bij NetApp als Senior Vice President van de Storage Solutions Group, waar hij verantwoordelijk was voor het oplossingenportfolio en voor technologie-integratie bij partners.

Voordat hij bij NetApp begon, was George Vice President en General Manager van de Application Networking and Switching Technology Group bij Cisco Systems. De veelzijdige achtergrond van George omvat tevens de rol van Vice President van Akamai Technologies, managementconsulting bij McKinsey & Company, en het leiden van software-engineering- en productmanagementteams bij Oracle Corporation.

George is ook onafhankelijk directeur in de Raad van Bestuur van Cigna Corporation, een bedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van gezondheidszorg.

Hij heeft een bachelor of science-graad in elektrotechniek van Princeton University en een MBA van Stanford University.

Mike Nevens Voorzitter van de raad, voorzitter van het Corporate Governance & Nominating Committee, lid van de auditcommissie

Mike Nevens is voorzitter van de raad van bestuur van NetApp.

Mike Nevens werd in december 2009 benoemd tot lid van de raad van bestuur van NetApp. Mike Nevens is senior adviseur van Permira, een internationaal private-equityfonds met 21 miljard euro aan fondsen in beheer. Hij is ook lid van de raad van bestuur van Altera Corporation en Ciena Corporation. Nevens maakt deel uit van de raad van bestuur van het San Jose-kunstmuseum. Hij is ook lid van de Advisory Council van het Mendoza College of Business aan de University of Notre Dame, waar hij als adjunct-hoogleraar Corporate Governance and Strategy werkzaam is geweest.

Nevens is in 2002 met pensioen gegaan als directeur (senior partner) van McKinsey & Co., na het leiden van de wereldwijde technologische aanpak van McKinsey. Hij was ook werkzaam in de raad van bestuur van het McKinsey Global Institute, dat onderzoek doet naar economische en beleidskwesties.

Nevens behaalde een bachelor of science in de natuurkunde van de University of Notre Dame en een master of science in industriële administratie van de Krannert School aan Purdue University, waar hij werd aangewezen als Krannert-geleerde. Hij woont samen met zijn vrouw Yvonne in Los Altos Hills, Californië.

Deepak Ahuja Lid van de auditcommissie

Deepak Ahuja trad in 2020 in dienst bij Verily als Chief Financial Officer (CFO). Daarvoor was hij van 2008 tot 2015 en van 2017 tot 2019 CFO van Tesla. Deepak is een van de leidinggevenden die het langst in dienst is geweest van Tesla en heeft een rol gespeeld bij de opkomst van het bedrijf, van start-up tot een large cap energiebedrijf. Deepak was Tesla's eerste financieel directeur en begeleidde het bedrijf bij de beursgang. Daarnaast heeft hij enkele miljarden dollars aan kapitaal aangetrokken om de groei te stimuleren. Voordat hij bij Tesla kwam, was hij 15 jaar werkzaam bij Ford Motor Company, wat hem ervaring bood op het gebied van productie, marketing en verkoop, productontwikkeling, kasbeheer en overnamen/desinvesteringen. Deepak werd in 2010 door Silicon Valley Business Journal uitgeroepen tot CFO van het jaar voor kleine publieke bedrijven. In 2014 werd hij door San Francisco Business Times uitgeroepen tot Bay Area CFO of the Year voor grote publieke bedrijven. Deepak heeft een master of science in industriële administratie van Carnegie Mellon University, een master of science in materiaalengineering van Northwestern University en een bachelor of technology in keramische engineering van de Banaras Hindu University in India.

Dr. Jerry Held Lid van de compensatiecommissie

Dr. Gerald Held werd in december 2009 benoemd tot lid van de raad van bestuur van NetApp. Dr. Held, CEO van Held Consulting LLC, biedt strategische consulting aan CEO's en senior executives van technologiebedrijven.

In 1998, was dr. Held 'CEO-in-residence' bij het risicokapitaalbedrijf Kleiner Perkins Caufield & Byers. Tot 1997 was hij senior vice president van de serverproductdivisie van Oracle Corporation, waar hij verantwoordelijk was voor de belangrijkste producten van Oracle tijdens een periode van snelle groei, van $ 1,5 miljard tot $ 6 miljard aan jaarlijkse inkomsten. Voordat hij bij Oracle werkte, werkte hij 18 jaar bij Tandem Computers, waar hij lid was van het managementteam dat Tandem liet uitgroeien van een start-up naar een bedrijf met $ 2 miljard aan jaarlijkse inkomsten. Tijdens zijn ambtstermijn bij Tandem, bekleedde dr. Held verschillende functies van het senior management, waaronder Chief Technology Officer, Senior Vice President of Strategy en Vice President of New Ventures. Hij leidde de eerste ontwikkeling van de relationele databaseproducten van Tandem.

Van 2006 tot 2010 was hij Executive Chairman van Vertica Systems, een analytisch databasebedrijf dat werd overgenomen door Hewlett-Packard Company. Dr. Hij werkte als directeur en leidinggevende bij verschillende technologiebedrijven, waaronder Business Objects SA, Tandem Computers, Inc., Oracle Corporation, Microplace, Inc. en Bella Pictures, Inc. Dr. Held is ook lid van de raad van bestuur van verschillende private bedrijven, waaronder Tamr Inc., Madaket Inc. en Informatica Corporation, voorheen een publiek technologiebedrijf.

Dr. Held behaalde een bachelor of science in elektrotechniek van Purdue, een master of science in systeemengineering van de University of Pennsylvania, en een Ph.D. in informatica van de universiteit van California, Berkeley, waar hij de eerste ontwikkeling van het relationele databasemanagementsysteem van INGRES leidde.

Kathy Hill Kathy Hill is voorzitter van de Compensation Committee, lid van de Corporate Governance & Nominating Committee.

Ze heeft van 1997 tot 2013 verschillende functies vervuld bij Cisco Systems, Inc., waaronder Executive Advisor van 2011 tot 2013, Senior Vice President bij Development Strategy and Operations van 2009 tot 2011, Senior Vice President bij de Access Networking and Services Group van 2008 tot 2009 en Senior Vice President bij de Ethernet Systems and Wireless Technology Group van 2005 tot 2008. Vóór Cisco had mw. Hill een aantal technische functies bij verschillende technologiebedrijven. Mw. Hill is momenteel lid van de raad van bestuur van Moody's Corporation, een leverancier van kredietbeoordelingen, onderzoek, tools en analyses voor financiële markten, en is lid van de raad van bestuur van het Anita borg Institute for Women and Technology.

Mw. Hill ontving een bachelor of science-graad in wiskunde van het Rochester Institute of Technology.

Deborah Kerr Lid van de auditcommissie

Deborah Kerr werd in november 2017 benoemd tot bestuurslid. Deborah Kerr is product- en technologiemanager en werkt als adviseur, directeur en consultant voor private en publieke bedrijven. Ze is ook lid van de raad van bestuur van International Airline Group, Chico's FAS and EXLService Holdings, Inc. Voorheen was Kerr lid van de raad van bestuur van DH Corporation en Mitchell.

Mw. Kerr is sinds januari 2019 Managing Partner bij Warburg Pincus en van oktober 2017 tot december 2018 was hij Senior Advisor. Van 2013 tot 2017 was mw. Kerr Executive Vice President, Chief Product & Technology Officer bij Sabre Corporation, een software- en servicetechnologieprovider voor de reis- en transportsector. Voordat ze bij Sabre Corporation werkte, was mw. Kerr van 2009 tot 2012 Executive Vice President en Chief Product & Technology Officer bij Fair Isaac Corporation. Ze heeft ook verschillende rollen op het gebied van technologisch leiderschap bekleed bij Hewlett-Packard, Peregrine Systems, het Jet Propulsion Laboratory van NASA.

Kerr heeft een master of science in informatica en een bachelor of science in psychologie. Ze woont samen met haar man Alan in Dallas, Texas.

Scott Schenkel Voorzitter van de auditcommissie

Scott Schenkel werd in november 2017 benoemd tot bestuurslid. Scott Schenkel heeft meer dan 25 jaar aan uitgebreide expertise op het gebied van zakelijk en financieel leiderschap in de gezondheidszorg, technologie en handel. Scott is een CFO die is gefocust op de bedrijfsvoering en zijn ervaring omvat financiële planning en analyse, strategie, audits, fusies en overnames, acquisitie-integratie, Six Sigma en procesverbetering.

Dhr. Schenkel bekleedde van september 2019 tot april 2020 een interimfunctie als Chief Executive Officer van eBay, Inc. Hij trad in 2007 in dienst bij eBay, Inc. en van 2015 tot 2019 was hij Senior Vice President en Chief Financial Officer, waarbij hij de leiding had over financiën, analyse en informatietechnologie. Van 2009 tot 2015 was hij ook Senior Vice President en Chief Financial Officer van eBay Marketplace en Vice President van Global Financial Planning and Analytics. 

Eerder werkte Scott bijna 17 jaar bij General Electric in verschillende financiële functies. Zijn laatste rol was Chief Financial Officer van GE Healthcare Clinical Systems, een wereldwijde leverancier van apparatuur voor de gezondheidszorg en oplossingen voor medische informatietechnologie. Daarvoor was hij Chief Financial Officer bij GE Plastics Europe, gevestigd in Nederland. Daarvoor was hij Chief Financial Officer bij GE Lighting Europe, gevestigd in Londen en Boedapest. Scott werkte meer dan zes jaar samen met de Corporate Audit Group van GE en werkte aan audits en consulting voor bedrijfsstrategie, fusies en overnames, acquisitie-integratie, financiën en compliance. Scott begon zijn carrière als onderdeel van het Financial Management Program van GE bij de divisie Power Distribution in North Carolina.

Scott ontving zijn bachelor of science van Virginia Polytechnic Institute en het Pamplin College of Business van State University.

George Shaheen Lid van de compensatiecommissie, Corporate Governance & Nominating Committee

George T. Shaheen werd in juni 2004 benoemd tot lid van de raad van bestuur van NetApp. De fenomenale carrière van Shaheen in de technologiebranche beslaat meer dan 30 jaar. Hij is onder meer CEO van Siebel Systems geweest, CEO en voorzitter van Webvan Group Inc., en van 1989 tot 1999 CEO en Global Managing Partner van Andersen Consulting, dat later Accenture werd. Hij is werkzaam geweest als IT-gouverneur van het World Economic Forum. Shaheen is momenteel lid van de raden van bestuur van Marcus & Millichap, Green Dot Corporation en Korn/Ferry International.

Shaheen heeft een mastergraad in bedrijfsadministratie en een bachelor of science-graad aan Bradley University in Peoria, Illinois. Hij is ook lid geweest van de raad van bestuur van de universiteit.

Carrie Palin Lid van de compensatiecommissie

Carrie is Senior Vice President en Chief Marketing Officer van Splunk, waar ze leiding geeft aan de marketing- en communicatiestrategie van het bedrijf. Ze heeft de volledige merkvernieuwing van Splunk geleid en ze heeft bijgedragen aan de succesvolle cloudtransformatie van Splunk. Carrie is een fervent voorstander van diversiteit, gelijkheid en inclusie, en ze is executive sponsor van de Pride- en Neurodiversity-personeelsgroepen bij Splunk én van Women in Technology-initiatieven. Vóór Splunk was Carrie Senior Vice President en Chief Marketing Officer van zowel SendGrid (overgenomen door Twilio) als Box, Inc. Ze was Vice President of Marketing van de Cloud Data Services-divisie van IBM en bekleedde talloze managementfuncties op het gebied van marketing tijdens een 16-jarige carrière bij Dell.

Carrie behaalde een bachelor of science in communicatie van Texas Christian University.

Meer informatie over NetApp

Wij brengen de enterprise-dataservices waarop u vertrouwt naar de cloud en de eenvoudige flexibiliteit van de cloud naar het datacenter. Daarvoor gebruiken we marktleidende oplossingen die kunnen worden ingezet in uiteenlopende omgevingen en alle grote clouds.
Blauwe en gele tegels tegen een gele achtergrond

Onze toewijding aan het milieu

NetApp wil producten en services leveren die ten minste voldoen aan internationale milieunormen, en wij streven ernaar die naleving voortdurend te blijven verbeteren. Daarom voldoen wij aan alle toepasselijke wetten en voorschriften in de landen en markten waarin wij actief zijn.
Man met groen overhemd