Menu

NetApp: over ons

Waar uw data ook staat of hoe uw bedrijf deze ook inzet, NetApp brengt al uw data samen in een zorgvuldig uitgewerkt pakket software. En hardware. En alle grote clouds. Dat is uw datafabric. En daar houdt het niet op.

Personen bijeen in een kantoorruimte

Wat wij bieden

Uw datafabric wacht op u

NetApp staat al bijna dertig jaar klanten als DreamWorks Animation, AstraZeneca en Dow Jones terzijde, zodat zij hun unieke datafabric kunnen versnellen en hun workflows naar een hybrid-cloudomgeving kunnen uitbreiden met de juiste tools en functionaliteit. Als u weet uit welke zes kernonderdelen een datafabric is opgebouwd, hebt u de eerste (reuze)stap op weg naar de totstandkoming van uw visie al gezet.

Kronkelend object

Moderniseer uw datacenter

Kies voor een operationeel model zoals in de cloud om alles wat met IT te maken heeft slimmer, sneller, veiliger en beter onderbouwd te laten verlopen.

Vijf cilinders

Meer cloud voor minder

Schaal cloudprocessen op en vermijd tegelijkertijd verspilling van resources, inefficiëntie en andere valkuilen die funest zijn voor uw bedrijfsresultaat.

Kronkelend object

Lever applicaties sneller

Pas cloudtechnologieën en -praktijken toe om de levering van applicaties, innovatie en de neerwaartse spiraal van uw concurrenten te versnellen.

Op de dag van de migratie waren we er misschien een uurtje aan kwijt. Daarna stonden al onze bestanden veilig in Google Cloud.

Nikola Milojević, Chief Technology Officer, The Remote Company, moederbedrijf van MailerLite

Persoon in gedachten verzonken aan een laptop

NetApp is ingezet bij elke film met CG-animatie die DreamWorks heeft geproduceerd.

Skottie Miller, Technology Fellow, Systems Architecture, DreamWorks Animation

DreamWorks Animation

Het jaar 2020 was fenomenaal. Miljoenen aan besparingen, maar ook miljoenen aan groei, gebaseerd op de Azure NetApp Files-omgeving.

Reinhard Meister, CEO en President, CONA Services

Persoon die de inventaris van de frisdrankautomaat opmaakt

Ik vind dat Spot by NetApp echt uitblinkt qua uitstekende support, voortdurende communicatie en een topinterface die eenvoudig, compact en duidelijk is.

Vaibhav Puranik, SVP of Engineering, GumGum

Drie mensen aan het werk met een laptop
Portretfoto AWS

NetApp en AWS

Ga met AWS van een on-premises omgeving naar de promesse van de cloud. Combineer de wendbaarheid en schaalbaarheid van de cloud met de performance, hoge beschikbaarheid en dataprotectie zoals u die verwacht in het datacenter.

Portretfoto Azure

NetApp en Azure

Pak complexe bedrijfsproblemen aan en beheer uw data overal. NetApp-technologie biedt u datamanagement van wereldklasse met de performance, eenvoud en kostenbesparingen die u nodig hebt om uw meest veeleisende workloads naar Microsoft Azure te migreren.

Foto van George Kurian

NetApp en Google Cloud

Kies voor wendbaarheid, schaalbaarheid en beveiliging in Google Cloud. Precies wat uw digitale transformatie nodig heeft. Vereenvoudig uw bedrijfskritische workloads en gebruik de geavanceerde analysemogelijkheden van Google om uw zwaarste uitdagingen het hoofd te bieden.

Bal boven aan een trap

En de prijs gaat naar…

NetApp. Wij zijn trots op de erkenning die wij krijgen doordat wij klanten in staat stellen de toekomst opnieuw te definiëren, over te gaan naar de cloud en alles uit hun data te halen. We bieden een basis waarmee data overal kan worden opgeslagen, beheerd en beschermd.

Onze innovatie door de jaren heen

NetApp is opgericht in 1992, toen op internet gaan nog gepaard ging met inbellen en een heleboel piep- en kraaktoontjes en andere geluiden. Als techbedrijf is bij ons alles wel de revue gepasseerd. En uiteindelijk hebben we een bloeiend bedrijf weten op te bouwen. Zie de golven van veranderingen die wij hebben doorgemaakt en hoe we daarop hebben ingespeeld door middel van innovatie.

NetApp-kantoor
Persoon die met een laptop werkt op een bank

Probeer NetApp uit zonder verplichtingen

Door middel van gratis proefversies van software en demonstraties met testsessies voor producten zorgen wij ervoor dat u vol vertrouwen kiest voor NetApp. Nu is het allerbeste moment om met uw digitale transformatie te beginnen, dus ga vandaag nog aan de slag.

Aanvullende informatie

Drift chat loading