Menu

Support en training

Of u nu op zoek bent naar support in het algemeen, documentatie, verlenging van support of een gezonde dosis technische training, u bent aan het juiste adres. Schuif omlaag naar de aanbieding van uw keuze.

banner voor support en training

Leren. Excelleren. Groeien. Herhalen.

Of u basiskennis van cloud- en storageomgevingen hebt of over diepgaande expertise beschikt, maakt een enorm verschil. Vijzel uw kennis (flink) op met NetApp Learning Services. Wij bieden flexibele, praktische technische trainingen en certificeringen zodat u uw organisatorisch en persoonlijk potentieel kunt ontplooien.

glimlachende man

Krijg de support die u nodig hebt

Welke support u ook nodig hebt, we staan altijd klaar om u te helpen, de hele dag, elke dag. Bezoek de supportpagina voor toegang tot productdocumentatie en Knowledge Base-artikelen, voor het beheren van uw systemen, voor het aanmaken van supportincidenten en voor het downloaden van tools en software.

twee mannen die support en training geven

Bibliotheek met productdocumentatie

Als u instructies, resources en antwoorden voor een specifiek product nodig hebt, bent u aan het juiste adres in onze uitgebreide bibliotheek met productdocumentatie. Ga er nu naar toe om alles te vinden wat u nodig hebt plus nog een boel meer informatie die u interessant zult vinden.

paarse blokken

Verleng vandaag nog uw support zonder risico

Door verlenging van support zorgt u ervoor dat u ononderbroken toegang hebt tot de nieuwste innovaties van NetApp. Verleng vandaag nog uw support; eventueel ongebruikte supportcredits kunnen worden gebruikt voor een toekomstige technologie-update.

opslagruimte voor servers
Drift chat loading