Menu

HPC-oplossingen van NetApp: AI-performance op de hoogste stand

Als u niet vindt dat we in spannende tijden leven, kijk dan eens naar de manier waarop de grenzen van AI worden verlegd met High-Performance Computing (HPC). Van genomica tot financiële dienstverlening, HPC-oplossingen van NetApp® blijven de toon zetten. 

groene spiraal

Waarom NetApp voor high-performance computing?

Snel. Schaalbaar. Betrouwbaar

Over gelijke tred houden met extreme AI-workloads gesproken: die ‘P’ in HPC staat voor de Performance van NetApp. Onze HPC-oplossingen kunnen tot 2 miljoen IOPS voor random reads en 24 Gbps continue schrijfbandbreedte per schaalbare bouwsteen leveren (twee EF600-systemen en twee servers). 

Schaal het systeem naadloos op van terabytes naar petabytes door capaciteit met een of meerdere disks tegelijk toe te voegen in elke incrementele stap. En het fouttolerante ontwerp levert een beproefde beschikbaarheid van meer dan 99,9999%. Beschikbaarheid en AI-flow rond de klok.

witte vakken op witte achtergrond

Belangrijkste voordelen

Om enorme hoeveelheden data te verwerken, op te slaan en te analyseren, vereist uw bedrijf de razendsnelle, uiterst betrouwbare IT-infrastructuur die HPC-oplossingen van NetApp bieden.

Sneller inzicht

Haal de complexiteit en het giswerk uit het ontwerp met onze gecertificeerde oplossing. Vereenvoudig de implementatie met volledige integratie in NVIDIA Base Command Manager.

Paarse möbiusband

Naadloos schalen naarmate u groeit

Reageer snel op veranderende workloadbehoeften en exponentiële datagroei met een bouwstenenarchitectuur waarmee de performance en capaciteit naar behoefte kunnen worden geschaald. 

oranje-paarse kettingen

Alle betrouwbaarheid die u nodig hebt

Ons fouttolerante ontwerp biedt een beschikbaarheid van meer dan 99,9999%, wat wordt gestaafd door 1 miljoen geïnstalleerde systemen uit de E-serie en EF-serie van NetApp. 

drie groene cilinders

Lage TCO

Datasets die exponentieel groeien? Kosten die uit de hand lopen?

Onze architectuur met ultrahoge dichtheid levert de besparingen op het gebied van voeding, koeling en support die u nodig hebt om te slagen.

oranje spoel

NVIDIA DGX SuperPOD met NetApp

Zelfs de snelste supercomputer kan niet aan de verwachtingen voldoen als deze niet met even snelle storage is uitgerust. Goed nieuws: all-flash NVMe-storage in de NetApp EF600 in combinatie met een parallel bestandssysteem op basis van BeeGFS is gecertificeerd voor NVIDIA DGX SuperPOD. Nu kunt u HPC-oplossingen implementeren die voldoen aan de extreme behoeften van AI-workloads, van de rand tot de kern tot de cloud.

Blauwe zuilen tegen een blauwe achtergrond

National Computer Infrastructure (NCI)

Bevordering van betrouwbare high-performance computing voor de grootste onderzoeksinstelling van Australië.

bosrijke campings

CGG

Opsporing van grondstoffen stimuleren met on-demand geowetenschappelijke verwerking.

Olie- en gasplatform

Belangrijke partnerschappen

Van de beste computersystemen tot parallelle bestandssystemen van enterpriseklasse: dit zijn de NetApp-partners die helpen uw HPC naar een hoger niveau te tillen.

logo van toegepaste datasystemen

Applied DataSystems

Allerbeste computersystemen, krachtige netwerkinfrastructuur, snel storagesysteem en gebruiksvriendelijk managementsysteem.

beegfs-logo

BeeGFS

Parallel clusterbestandssysteem dat specifiek is ontwikkeld voor workloads met extreme I/O-eisen.

Ibm spectrum-logo

IBM Spectrum Scale

Enterprisebestandssysteem dat de workload over alle storagenodes in een cluster verdeelt, wat leidt tot hogere performance en betere datatoegang.

system fabric works-logo

System Fabric Works

De schaalbaarheid van open-sourcesoftware, RDMA-normen, algemeen verkrijgbare processoren, PCI Express en storagetechnologieën op basis van SAS/SATA/NVRAM/flash.

nvidia-logo

NVIDIA

Pionierde met snelle computing, waaronder DGX SuperPOD en Magnum IO, om problemen op te lossen die normale computers niet kunnen oplossen. 

pixitmedia-logo

Pixit Media

Biedt oplossingen voor de zwaarste uitdagingen van moderne mediaworkflows.

Verwante producten

Hybride flashsystemen uit de E-serie

Gebouwd voor specifieke applicaties die veel bandbreedte vereisen, zoals data-analyse, videobewaking en diskbackup, waarvoor eenvoudige, snelle en betrouwbare SAN-storage nodig is.

All-flash systemen uit de EF-serie

Levert korte, consistente reactietijden om krachtige databases en data-analyses te versnellen.

StorageGRID

Met veilige, duurzame objectstorage kunt u ongestructureerde data op schaal beheren, waardoor workflows worden geoptimaliseerd en de totale kosten worden verlaagd.

Branches en gebruiksscenario's

U hoeft niet ver te zoeken om NetApp HPC hard aan het werk te vinden. Zie waar HPC-oplossingen van NetApp extreme performance en schaalbaarheid leveren, van laboratoria tot de entertainmentbranche.

Financiële dienstverlening

Behaal de hoge performance die u nodig hebt om fraude te bestrijden, kredietwaardigheid en leengerechtigdheid te bepalen, en de klantenservice en productinnovatie te verbeteren.  

Gezondheidszorg

Verbeter genoomanalyse, medische beeldvorming en onderzoek naar geneesmiddelen.  Wij laten uw data snel en veilig van diagnostische oplossingen aan de rand, via klinische applicaties, naar de cloud stromen.

Productie

Verwerk, bewaar en analyseer enorme hoeveelheden data om hoogwaardiger producten sneller en rendabeler op de markt te brengen.

Media en entertainment

Door de mediaservers van omroepen, studio's, kabelproviders en contentdistributienetwerken (CDN's) uit te rusten met krachtige NetApp-storage, kunnen uitdagingen op het gebied van big media het hoofd worden geboden. 

Laboratoria

In laboratoria en universiteiten ondersteunen de krachtige computeroplossingen van NetApp enorme performance- en storagedichtheid, zonder dat dit ten koste gaat van de efficiëntie.

Olie en gas

NetApp is toonaangevend als het gaat om prijs-performance voor doorvoerworkloads en is zeer geschikt om seismische data te verwerken, in het veld, in het datacenter of bij de cloud. 

Natuurlijke-taalverwerking

Maak gebruik van high-performance computing voor realtime en grootschalige natuurlijke-taalverwerking en natuurlijke-taalbegrip. 

AI en machine learning

AI en machine learning vereisen parallelle bestandssystemen om enorme hoeveelheden data te beheren. Datasets van verschillende grootte kunnen worden toegevoerd en verwerkt met maximale efficiëntie en minimale latency.

Volgende stappen

Zet de stap

Nu is het allerbeste moment om werk te maken van uw digitale transformatie. De slimste stap zet u door vandaag nog uw krachten te bundelen met NetApp voor training, support en services.  

Services

Door middel van NetApp-services kunt u uw AI-adoptie stroomlijnen.

Support

Welke support u ook nodig hebt, we staan altijd klaar om u te helpen, de hele dag, elke dag. 

Documentatie

In onze bibliotheek met technische AI-documentatie vindt u instructies, informatie en antwoorden.

Drift chat loading