Menu

Zet uw digitale transformatie in een hogere versnelling

Sorteer samen met NetApp en het TAG Heuer Porsche Formula E-team voor op de linkerrijstrook. Dankzij NetApp®-cloudtechnologie beschikt het team over realtime data met de snelheid van de public cloud, van de fabriek tot het circuit. Hierdoor kan het team in een mum van tijd beslissingen nemen om te zegevieren, zowel op als naast de baan.

Cloud beter met NetApp

Onze focus is onze superkracht

Er is veel dat wij specialisten niet kunnen, en dat is prima. Uit maximale aandacht voor cloudinnovatie is onze toonaangevende storage- en datamanagementsoftware voor de cloud ontstaan. Daarom vroegen de drie grote cloudproviders ons die technologie in hun cloud te integreren. Op deze manier zorgen we ervoor dat data toegankelijk en beschermd is en rendabel wordt opgeslagen. Altijd.

DreamWorks

DreamWorks + NetApp

“Doordat onze hybrid-cloudinfrastructuur altijd beschikbaar is, kunnen we een breed scala aan CG-animatiecontent produceren… zo agile mogelijk.”

Kate Swanborg, Senior VP of Technology
Communications and Strategic Alliances, DreamWorks

Capgemini

Succes in de cloud ontketenen voor SAP

Ontsluit en vergroot de waarde die uw SAP-data te bieden heeft. Breid uw mogelijkheden uit door de gezamenlijke inspanningen van ’s werelds grootste technologiepartners.

VMware

Elke workload, elke cloud, één uniforme aanpak

Wijs de complexiteit van de cloud de deur met NetApp en VMware. Samen kunnen we de lastigste uitdagingen oplossen die ontstaan bij het integreren van managementoplossingen in een hybrid-cloudomgeving.

aws

AWS

Ga met AWS van een on-premises omgeving naar de promesse van de cloud. Combineer de wendbaarheid en schaalbaarheid van de cloud met de performance, hoge beschikbaarheid en dataprotectie zoals u die verwacht in het datacenter. 

Microsoft Azure

Microsoft Azure

Pak complexe problemen aan en beheer uw data overal. NetApp-technologie biedt u datamanagement van wereldklasse met de performance, eenvoud en kostenbesparingen die u nodig hebt om uw meest veeleisende workloads naar Azure te migreren.

Google Cloud

Google Cloud

Kies voor wendbaarheid, schaalbaarheid en beveiliging in Google Cloud. Precies wat uw digitale transformatie nodig heeft. Vereenvoudig uw bedrijfskritische workloads en gebruik de geavanceerde analysemogelijkheden van Google om uw zwaarste uitdagingen het hoofd te bieden.

Neem contact op

Hebt u vragen? Prima, wij hebben antwoorden. Ga met ons in gesprek wanneer u daar klaar voor bent.

Over NetApp

Profiteert u van alles wat de cloud te bieden heeft? Er valt nog veel meer te ontdekken. Echt heel veel meer.

Leer over de cloud met ons

Is uw interesse gewekt? Bekijk ons volledige cloudportfolio en probeer onze oplossingen uit.

Drift chat loading