Menu

Kan de warboel in uw hybride multicloud wel een stuk minder?

De hybride multicloud kan complex, chaotisch en onvoorspelbaar zijn. Er is nu echter een eenvoudigere manier. Als u alles overal op hetzelfde datamanagementvlak samenbrengt, vermijdt u knelpunten, bespaart u kosten en bent u vooral verlost van veel chaos.

Blauw zwevend lint

Het verbeterde portfolio van NetApp voor een eenvoudige hybride multicloud

Laat gefragmenteerde resources en datasilo's tot het verleden behoren in uw hybride multicloud

Kies voor een soepele hybride multicloud met NetApp. Door de nieuwste verbeteringen aan ons portfolio kunt u uw verspreide dataresources nog eenvoudiger als één omgeving aanschaffen, implementeren, gebruiken en optimaliseren. U krijgt betere beheersbaarheid en meer datamobiliteit.

  • Een eenvoudigere hybride multicloud ‘as a service’
  • Betere integratie ter voorkoming van ransomware om aanvallen te detecteren, af te weren en te boven te komen
  • NetApp® ONTAP®: aangescherpte databeveiliging, bescherming tegen ransomware, performance en operationele eenvoud
  • NetApp Cloud Manager: volledige integratie van ONTAP System Manager en beter abonnementsbeheer
  • NetApp Keystone: STaaS voor de hybrid cloud. Eén abonnement voor on-premises- en cloudstorageservices
  • VMware: NetApp is de enige partner die als externe aanvullende datastore voor VMware Cloud Services wordt ondersteund in de cloud van uw voorkeur.

En dat is nog maar het topje van de ijsberg!

Collega's

Samenbrengen en vereenvoudigen

Dezelfde dataservices zijn zowel on-premises als in de public clouds binnen handbereik. Het management wordt vereenvoudigd en data kan daar worden ondergebracht waar, wanneer en hoe u deze nodig hebt.

Vrouw die naar haar computerscherm kijkt

Ransomware tegenhouden

Cybercriminelen maken overuren; preventieve bescherming en continue detectie van ransomware waren dan ook nog nooit zo belangrijk. Mocht zich een aanval voordoen, dan moet u data razendsnel kunnen terugzetten.

Man die uit een raam kijkt

VMware in de cloud

Door onze samenwerking met VMware kunnen wij het beste van de storage- en dataservices van NetApp integreren in VMware en cloudservices. Op deze manier kunt u moderniseren zonder in te leveren op performance of schaalbaarheid.

Hoogtepunten van het portfolio

Alleen NetApp levert een complete hybrid cloud op basis van een verbeterd portfolio met datamanagementoplossingen, beheereenvoud en financiële flexibiliteit. Specialisten staan voor u klaar om u hierbij te helpen. Hybrid cloud as a service: iets voor u?

Abstracte vormen
Collega's

Geen slapeloze nachten meer over de hybride multicloud

Het opzetten van de hybride multicloud van uw dromen is voor ons… een droom. Daarom hebben we ons hybrid-cloudportfolio op allerlei manieren geïnnoveerd om operationele chaos en onvoorspelbaarheid weg te nemen, de bescherming tegen ransomware te verbeteren en modernisering zonder concessies mogelijk te maken.

Volgende stappen

Drift chat loading