Menu

Bestaande klant van Keystone Flex Subscription?

NetApp Keystone: data plaatsen op uw voorwaarden

Storage as a Service van Keystone is uniek in zijn soort. On-premises, in de cloud of ergens daartussenin: u zet uw hybrid cloud op en iemand anders (wij!) neemt u financiële risico's en alledaagse storagetaken uit handen. Eén maandabonnement. Onbeperkte flexibiliteit. 

Purple Image

Waarom NetApp Keystone?

De snelste manier om een hybrid-cloudomgeving te implementeren

Keystone is onze STaaS-oplossing (Storage as a Service) waarbij u betaalt naar gebruik voor hybrid-cloudresources als u liever kiest voor operationele kosten dan voor investeringen vooraf of leasing. Door het beheer van de storage-infrastructuur te vergemakkelijken voor IT en de aanschafcyclus te verkorten, kunt u de storagekosten beter afstemmen op de bedrijfsbehoeften, de rendementstijd verkorten en u concentreren op kerntaken.  

Vanuit de uniforme managementconsole van Keystone kunt u zowel on-premises als cloudgebaseerde datastorageservices binnen uw hybrid-cloudomgeving provisionen en bewaken, en u kunt zelfs storage-uitgaven opnieuw toewijzen. De kosten worden maandelijks in rekening gebracht, wat voor u ultieme financiële en operationele flexibiliteit oplevert.

Breng uw datacenter en hybrid cloud op stoom met Keystone

Dat IT steeds meer onder druk staat om zaken te versnellen is niets nieuws. Gelukkig hoeft u uw hardloopschoenen niet aan te trekken om gelijke tred te houden met de modernisering van uw moderne IT. Wat u nodig hebt, is NetApp Keystone: uw on-premises Storage as a Service-infrastructuur waarmee u uw IT-processen kunt transformeren en meer profijt hebt van de cloud. 

FlexPod

Belangrijkste voordelen

Keystone ondersteunt uw bedrijfsstrategie via maximale operationele en financiële flexibiliteit zodat u van on-premises storage profiteert met de veelzijdigheid van de cloud. Profiteer van meer gemak bij het aanschaffen, afnemen en gebruiken van resources voor uw hele hybrid-cloudomgeving. 

Breng uw datacenter op stoom

Vereenvoudig IT-processen

Dankzij de cloudachtige services van Keystone kunt u de kosten perfect afstemmen op het gebruik en daardoor de complexiteit bij het beheer van de levenscycli van hardware terugschroeven. 

Flexibel in alle richtingen

Bepaal bij de afname, aankoop en activering van resources, on-premises of in de cloud, welk niveau bij u past: bestands-, blok- of objectstorage en capaciteits- of performancestorage.

Beschik on-premises over het beste van de cloud

Schaal eenvoudig tussen clouds met één console in NetApp Cloud Manager voor provisioning, geautomatiseerde coördinatie en beheer. Breng cloudeigen en secundaire workloads onder in de cloud.

Voorspelbare performance en protectie

Bepaal zelf hoe, waar en wanneer u clouddataservices wilt gebruiken. Schakel de cloud bij wanneer u daar behoefte aan hebt. Beschik overal over uw data. Geen zorgen meer over onbeschermde data. 

Servicecatalogus

STaaS van Keystone is geoptimaliseerd voor performance en kosten voor uniforme bestands- en blokstorage, objectstorage en clouddataservices. Het is tijd om de eenvoud te vergroten en de innovatie een zetje te geven. Kies voor de ultieme on-premises- en cloudconnector die wendbaarheid, operationele flexibiliteit en minder financiële risico's biedt. 

Betalen voor performance

Betalen voor performance

De service wordt geleverd met het grootste aantal resultaatgebaseerde niveaus voor bestands- en blokstorage. Zo kunt u de performance verhogen of verlagen naargelang de verandering in uw bedrijfsbehoeften.  

Betalen naar gebruik

Voorspelbare facturen voor de overeengekomen capaciteit die u afneemt, plus een tarief per gebruik voor burstcapaciteit (tot 20% beschikbaar op verzoek).

Pakketprijs

Hardware, kernbesturingssysteem, support en Equinix-colocatieservices zijn allemaal inbegrepen in één tarief per TiB/maand. Ontvang één factuur voor alle on-premises en clouddataservices. 

Flexibele voorwaarden

Neem één jaar lang slechts 25 TiB of meer af per locatie en verleng uw abonnement vervolgens automatisch voor nog eens twaalf maanden, of zeg de service op.  

Protocollen voor bestands- en blokstorage – NFS, CIFS, iSCSI en FC
Niveaus Extreme Premium Performance Standard Value
Optimaal voor Analyses, databases VDI, gevirtualiseerde applicaties, software-ontwikkeling OLTP, OLAP, VDI, containers, software-ontwikkeling Bestandsshares, webservers Backup
Max. IOPS/TiBKan variëren afhankelijk van de workloadkenmerken.
(effectieve capaciteit)
12.288 4096 2048 512 128
Max. doorvoer Mbps/TiB[1] 384 128 64 16 4
Latency <1 ms <1 ms <1 ms <17 ms <17 ms
Minimale afnameMinimale en incrementele capaciteit.  25 TiB 25 TiB 25 TiB 100 TiB 100 TiB
StarttariefAanbevolen verkooptarief op basis van bruikbare capaciteit die wordt gemeten ten opzichte van de overeengekomen capaciteit die wordt afgenomen, een looptijd van 3 jaar en beheer door de klant zelf. Extra services zijn niet inbegrepen.  per GiB/maand $ 0,250 $ 0,171 $ 0,085 $ 0,043 $ 0,021
Protocollen voor objectstorage – S3
Niveaus Standard
Optimaal voor Mediarepository's, datalakes, archivering
Max. IOPS/TiB[1] (effectieve capaciteit) N.v.t.
Max. doorvoer Mbps/TiB[1] N.v.t.
Latency N.v.t.
Minimale afname[2] 500 TiB
Starttarief[3] per GiB/maand $ 0,026
Cloudservices CBS (S3) en CVO (NFS, CIFS en iSCSI)
Niveaus Cloud BackupNetApp Cloud Backup en NetApp Cloud Volumes ONTAP zijn afhankelijk van de kenmerken van cloudstorage- en -compute. Cloudservices zoals compute, storage en netwerkverbindingen worden in rekening gebracht door de cloudserviceproviders.
(allemaal cloud)
Cloud Volumes ONTAP®[4]
(allemaal cloud)
Optimaal voor Backup Disaster recovery, ontwikkelen/testen, bedrijfsapplicaties
Max. IOPS/TiB[1] (effectieve capaciteit) N.v.t. N.v.t.
Max. doorvoer Mbps/TiB[1] N.v.t. N.v.t.
Latency N.v.t. N.v.t.
Minimale afname[2] 4 TiB 4 TiB
Starttarief[3] per TiB/maand $ 0,045 $ 0,094

Cloudintegratie

Profiteer van gecentraliseerde orkestratie, provisioning en management in NetApp Cloud Manager en maak gebruik van ingebouwde cloudintegratie voor bursting, backup, disaster recovery en meer.

Geautomatiseerde tiering

Bespaar ruim 50% op storagekosten door koude data automatisch te archiveren op voordeligere objectstorage, on-premises of in welke public cloud dan ook.

Overstap op OpEx

Kiest u voor een model met 100% operationele kosten, dan verdwijnen de IT-investeringen van uw balans en vermijdt u technologische schulden.

Ingebouwde dataprotectie

Snapshots, kluisgebruik, replicatie en 99,999% databeschikbaarheid zijn inbegrepen in het standaardtarief van Keystone.

Gebruiksscenario's

Met Keystone beschikt u over een flexibele STaaS-oplossing waarmee on-premises storage en clouddataservices worden geconsolideerd in één abonnement. Bovendien kunt u hiermee storage-uitgaven opnieuw toewijzen over clouds met behulp van de digitale portemonnee van NetApp Cloud Manager.

Brug naar de cloud

Voorzie in een kortetermijnoplossing op basis van operationele uitgaven voordat u workloads naar de cloud migreert of terughaalt naar uw on-premises omgeving.

STaaS-provider

Stem de kosten van storagecapaciteit beter af op het gebruik voor doorberekening. Doe uw voordeel met multitenancy en RBAC.

Grote hoeveelheden data

Beperk operationele IT-taken tot een minimum voor grote mediarepository's, langetermijnarchieven en datalakes.

Moderne datacenters

Voer technische vernieuwingen sneller door en besteed minder tijd aan onderhoudstaken voor de storage-infrastructuur.

Waardeverhogende oplossingen

Keystone is de bouwsteen om onze STaaS-technologie te ontwerpen, ontwikkelen en integreren in andere technologieën en services. Op die manier kunt u de meerwaarde van uw oplossingen verhogen via NetApp en onze gecertificeerde partners.

Cloud op uw voorwaarden

Abonneer u op de Keystone-service gehost vanuit een Equinix-colocatiedatacenter. U krijgt één contract, één factuur en één supportaanspreekpunt van NetApp. Plaats data ‘nabij de cloudserviceproviders’ om te profiteren van flexibele compute-, database- en analyseservices.

FlexPod as a Service geleverd door een partner

Schaf een complete infrastructuur als service (IaaS) aan, aangestuurd door Keystone en Cisco+, bij een voor FlexPod gecertificeerde partner. Zo vereenvoudigt u uw operationele IT-model; de abonnementen, facturen, contracten en support voor uw hybrid-cloudinfrastructuur worden geleverd door één partij.

Equinix

Kinderspel

Het is eenvoudig om met NetApp Keystone aan de slag te gaan. Bepaal eerst welke workloads het meest geschikt zijn voor een STaaS-model (Storage as a Service). Selecteer vervolgens uw performanceniveaus, capaciteiten en extra dataservices. En kies ten slotte uw voorwaarden. Onze specialisten dragen zorg voor het ontwerp, de opbouw en de implementatie, en u kunt al binnen twee weken gebruikmaken van de service.

Uw routekaart voor succes

Ga van start met Keystone door de toepassingen te bepalen waarvoor Storage as a Service heel geschikt is. Hulp nodig bij het uitstippelen van uw traject? Bekijk onze Professional Services voor de hybride multicloud en laat u begeleiden door een van onze specialisten.

Plannen

Ga van start met Keystone

Zodra uw plan is uitgewerkt, is het tijd om u te abonneren op Keystone. Selecteer het gewenste performanceniveau en de capaciteit die u wilt afnemen, voeg eventueel extra services toe zoals geavanceerde dataprotectie en datatiering, kies de contractvoorwaarden en bepaal wie de omgeving gaat beheren: u of een gecertificeerde partner. NetApp biedt een volledig beheerde service aan tegen een aanvullend maandtarief. Hebt u hulp nodig bij het bepalen van de storagebehoeften voor uw verschillende workloads? Vraag de workshop ‘Workloadanalyse voor Keystone’ aan.

Inschrijven

Doe een beroep op onze expertise

Ons team van specialisten staat klaar om volgens uw contractvoorwaarden ontwerp-, bouw-, installatie-, configuratie-, implementatie- en onboardingservices te leveren. We kunnen bovendien uw data naar Keystone migreren en de kosten daarvan op dezelfde rekening zetten. We gaan pas weg als u tevreden bent.

Daarna is het tijd om het STaaS-feestje op gang te brengen. Maak uw eerste volume met behulp van NetApp Cloud Manager of Keystone-API's. Neem contact op met een NetApp Keystone-vertegenwoordiger en een supportspecialist om nieuwe services en capaciteit toe te voegen of extra workloads te migreren naar de Keystone-service.

Implementeren en direct gebruiken

Contact opnemen

Ongeacht in welke oplossingen, producten of services u bent geïnteresseerd, we staan voor u klaar om met u te chatten. 

Partner zoeken

U kunt oplossingen als volgt aanschaffen via partners:

Direct aanschaffen

NetApp Keystone is de flexibele STaaS-oplossing die u altijd al hebt gewild.

Informatie

Drift chat loading