Menu

NetApp Learning Services

Ontdek de basisprincipes of vijzel uw kennis op onder begeleiding van de experts van NetApp. Wij bieden de kennis die u nodig hebt in de door u gewenste indelingen.

Leren. Excelleren. Groeien. Herhalen.

Foto voor NLS

Waarom NetApp Learning Services?

Leren, op uw manier

Vijzel uw kennis (flink) op met NetApp Learning Services. Wij bieden flexibele, praktische technische trainingen en certificeringen zodat u uw organisatorisch en persoonlijk potentieel kunt ontplooien.

Bekijk onze cursuscatalogus per rol

Onze cursussen zijn uitgesplitst op architect, beheerder, engineer en operator.

Bekijk onze cursuscatalogus per product

Onze cursuslijst is ingedeeld op producttype, zodat u kunt filteren wat voor u relevant is.

Afbeelding: Bekijk onze cursuscatalogus

Trainingsinformatie

Wilt u weten waar u moet beginnen? Wij leggen u uit welke leervormen en leertrajecten er zijn en wat u kunt doen nadat u een cursus hebt voltooid.

Gele vierkante tegels
Certificaat

Wilt u een professional met NetApp-certificering zijn?

Kom meer te weten over al onze certificeringen en lees hoe u als professional vandaag nog NetApp-certificering kunt behalen.

Cloud Education All-Access Pass

Via de nieuwe Cloud Education All-Access Pass kunt u eenvoudig en flexibel de allerbeste cursussen op het gebied van de cloud volgen, tegen een vriendelijke prijs.

Cloudtoegang

Aanvullende trainingspakketten

Bent u nog niet klaar om u in de cloud te verdiepen? Op de website van NetApp Learning Services en bij erkende trainingspartners vindt u formele, gemengde en informele trainingsmogelijkheden.

Afbeelding: Aanvullende trainingspakketten

Configureer uw account voor de Support-website

Als u wilt inloggen bij het LearningCenter, hebt u een ID voor de NetApp Support-website nodig. Configureer uw account nu en start uw training.

Afbeelding: aan de slag

Veelgestelde vragen over het LearningCenter

In ons LearningCenter-portaal vindt u informatie over tal van onderwerpen, van certificaatnummers tot trainingseenheden.

Afbeelding: veelgestelde vragen

Hebt u vragen?

Op de communitypagina van NetApp Learning Services kunt u onderwerpen starten, antwoorden van andere cursisten lezen en al uw vragen stellen.

Afbeelding: community

Wilt u verdergaan waar u bent gebleven?

Als u al hebt geregistreerd voor een NetApp LearningCenter-account, kunt u meteen verder waar u bent gebleven door u aan te melden via de onderstaande link.

Afbeelding LearningCenter
Drift chat loading