Menu

NetApp-oplossingen: per branche

Onze branchespecifieke datastorageoplossingen, aangevuld door strategische partnerschappen, bieden een antwoord op essentiële bedrijfsuitdagingen.

Image van zij-aan-zij-aanzicht van branches
slippende raceauto's

Auto-industrie

Digitale transformatie blijft prioriteit bij autoproducenten, maar de strijd om toegang tot de data is reëel. Van het ontwerp tot de productie van voertuigen, de autosector is afhankelijk van data.

Image van kaarten van branches

Gezondheidszorg en biowetenschappen

Het stroomlijnen en het versnellen van toegang tot de essentiële klinische data voor het leveren van betere uitkomsten voor patiënten.

Image van kaarten van branches

Financiële dienstverlening

Het voorspellen van trends in de markt, het uitvoeren van enorme hoeveelheden transacties op hoge snelheid en het detecteren van fraude.

silhouette van een olieraffinaderij

Olie en gas

Het beheren van big data om de besluitvorming te faciliteren, de exploratie te versnellen, de productie te optimaliseren en de winsten te maximaliseren.

Image van kaarten van branches

Elektronische ontwerpautomatisering (EDA)

Het verkorten van de doorlooptijden voor de ontwikkeling van nieuwe chips in de cloud.

een filmset

Media en entertainment

Het beheren, opslaan en toegankelijk maken van content voor diverse mediaworkflows.

Twee mensen in een kantoor met veel computers en schermen

Overheid

Overheden over de hele wereld onderzoeken de mogelijkheden van technologie om hun servicelevering te verbeteren. Hier vindt u meer informatie over slimme overheid, digitalisering van de gezondheidszorg, onderwijs op afstand en databeveiliging voor de publieke sector.

We zijn fan van de wijze waarop NetApp heeft geïnvesteerd, het voortouw heeft genomen in de cloud, zodat wij het succes van onze klanten mogelijk kunnen maken.

Joona Mutka, Senior Information Specialist, ARC'TERYX

Image van tegels van branches
Drift chat loading