Menu

Consultingservices en Professional Services

Ontwikkel uw IT-omgeving snel om te voldoen aan de groeiende bedrijfsverwachtingen en de vraag naar dataservices, waar uw data zich ook bevindt.

bol die bestaat uit witte en paarse strepen op een paarse achtergrond

Strategische consultingservices van NetApp

Maak gebruik van de hoogwaardige consultingservices van NetApp om de afstemming van uw bedrijfs- en technologiedoelen te vergemakkelijken; onze bewezen expertise kan u helpen bij het definiëren van een langetermijnstrategie en een operationeel model voor de datafabric voor uw onderneming en het uitvoeren van IT-initiatieven om digitale transformatie te stimuleren.
3 abstracte vormen balanceren op elkaar, één rood, één geel en één wit. Met een gele achtergrond

Professional Services

Beperk risico's en stroomlijn het ontwerp, de implementatie, de migratie en de integratie van oplossingen, zowel on-premises als in de cloud, om de voordelen van nieuwe technologie sneller naar uw bedrijf te brengen. Vertrouw op onze zeer deskundige servicedeskundigen om een veilige, geoptimaliseerde omgeving te leveren die de consistente, hoogwaardige resultaten levert die u van meet af aan verwacht.
Man op groene achtergrond

Managed Services

Vereenvoudig storageactiviteiten in uw hybrid-cloud- en on-premises omgevingen.
5 abstracte vormen balanceren op elkaar op een blauwe achtergrond

Implementatieservices

Verminder risico's en versnel de rendementstijd voor uw nieuwe NetApp-technologie met een implementatieniveau dat bij uw bedrijf past.
Een man en een vrouw kijken naar hardwarecomponenten