Menu

NetApp Services

Wij bieden een service aan voor al uw behoeften, ook de behoeften die u nog niet kende. Van eenvoudige reparaties tot end-to-end storagemanagement, u kunt rekenen op onze expertise om u te helpen uw digitale transformatie te voltooien.

Blauwe, witte en bruine vormen

Waarom NetApp Services?

Experts van NetApp® Services helpen u bij het opzetten van een datafabricstrategie die aansluit op uw bedrijf, zodat u sneller kunt innoveren en verbeterde bedrijfsresultaten kunt realiseren in de volledige infrastructuur van uw hybride multicloud.

Uw digitale transformatie is onze topprioriteit. We gebruiken onze expertise om u te helpen uw datamanagementoplossingen te visualiseren, implementeren en realiseren. We leveren ook proactieve kennis, zodat u het beheer van uw oplossingen gedurende de datalevenscyclus kunt optimaliseren.

Professionele services van NetApp

Met professionele services van NetApp® kunt u uw IT-omgeving ontwikkelen om te voldoen aan de groeiende bedrijfsverwachtingen en de vraag naar dataservices, waar uw data zich ook bevindt.

Zakenmensen schudden elkaar de hand

Supportservices van NetApp

NetApp biedt een supportservice voor de behoeften van elke klant. Vertrouw op onze wereldwijde specialisten om uw NetApp-technologie in topconditie te houden.

Supportservices

Managed services van NetApp

Op basis van managed services van NetApp kunt u storageprocessen vereenvoudigen, de performance optimaliseren, de software up-to-date houden en IT-kosten verlagen.

Werknemers in een vergadering

NetApp Keystone: minder risico, meer vrijheid

Met NetApp® Keystone™ kunt u cloudresources flexibel naar verbruik afnemen. U kiest zelf of u resources wilt bouwen of kopen, hetzij on-premises hetzij in de public cloud. Uiteraard altijd op uw eigen voorwaarden.

Verwante oplossingen

Laat uw data slimmer werken, niet harder.

De juiste oplossingen maken uw werk gemakkelijker en zorgen dat uw bedrijf vooroploopt in innovatie. Haal meer uit uw datamanagement met aanvullende oplossingen van NetApp.

Ontketen het volledige potentieel van uw cloud

Vereenvoudig cloudmanagementsystemen door de snelheid te verhogen, de efficiëntie te verbeteren en de flexibiliteit te vergroten voor alle grote hyperscalers. Het is allemaal mogelijk met datamanagement van NetApp-cloudservices. 

Zet een uniforme hybrid cloud op

Moderniseer uw infrastructuur en realiseer een consistent bedrijfsmodel waarmee u uw applicaties en data overal kunt onderbrengen en schalen.  

Kies datastorage die speciaal is ontwikkeld voor de hybrid cloud

Moderniseer en vereenvoudig uw datamanagement met SAN-, NAS- en objectstoragesystemen van NetApp, de wereldleider op het gebied van datastorageoplossingen.

Oranje bol tegen een blauwe achtergrond

Zet de stap

Nu is het allerbeste moment om werk te maken van uw digitale transformatie. De slimste stap zet u door vandaag nog uw krachten te bundelen met NetApp.

Contact opnemen

Ongeacht in welke oplossingen, producten of services u geïnteresseerd bent, we zouden heel graag met u van gedachten wisselen. 

Contracten

Herzie uw huidige contracten en neem contact op met sales als u vragen hebt.

Support en training

Drift chat loading